Zorz59
Member
Ελπίζω αυτόν τον Νοεμβριο να παω τελικα και να σου πω......
Αν τα καταφέρεις θα περιμένω ραπόρτο!Ελπίζω αυτόν τον Νοεμβριο να παω τελικα και να σου πω......
δεν ειχα κανενα προβλημα αλλαγη ευρω σε ρουπιες και ολα μια χαρα..καλησπερα παιδες, οι γνωστες για Νεπαλ
Με συναλλαγμα τι κανατε?
ρουπιες εκει με ελληνικη καρτα debit?
με μετρητα?
δολλαρια πακετο απο εδω και αλλαγη εκει?
ρεβολουτ διαβαζω δυσκολα πραγματα για εκει....
Άλλαξα από Ευρώ σε Ρουπίες, από Κινέζικα σε Ρουπίες, από Δολάρια σε Ρουπίες, έκανα αναλήψεις με debit, όλα παίζουν.καλησπερα παιδες, οι γνωστες για Νεπαλ
Με συναλλαγμα τι κανατε?
με μετρητα?
Όπως και άλλοι που σου έγραψαν, δε θα έχεις πρόβλημα να αλλάζεις € σε ρουπιες. Εγώ προσωπικά πάντα κρατάω μετρητά, και μια δυο κάρτες για ώρα ανάγκης. Αλλάζω 100-150 € κάθε φορά και συνεχίζω. Εγω πήγα Κατμαντού, Τσιτουαν ,Ποκάρα και ξανά Κατμαντού και δεν είχα θέμα. Για πιο απομακρυσμενα μέρη κοίτα να έχεις ήδη κάνει συνάλλαγμα για τις μέρες που θα είσαι πχ πεζοπορία κτλ... Κάτι άσχετο. Το Κατμαντού το ψιλομίσησα όταν έφτασα και ξεκίνησα απο κει, για 2 μερες.Μετά απο 10 μέρες που ξαναπήγα, το αγάπησα όσο λίγες άλλες πόλεις!!!καλησπερα παιδες, οι γνωστες για Νεπαλ
Με συναλλαγμα τι κανατε?
με μετρητα?
Γιατί το είχες μισήσει αρχικά φίλε μου; Εγώ νομίζω πως θα ξετρελαθώ με το Κατμαντού, με όσα έχω δει μέχρι στιγμής και θέλω να δω πάρα πολλά!Το Κατμαντού το ψιλομίσησα όταν έφτασα και ξεκίνησα απο κει, για 2 μερες.Μετά απο 10 μέρες που ξαναπήγα, το αγάπησα όσο λίγες άλλες πόλεις!!!