Γενικά Νεο μελος θελει βοηθεια για ταξιδι στην ευρωπη!

liatr

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Γεια σας! εψαχνα πληροφοριες για ενα ταξιδι στην ευρωπη που θελω να κανω με την παρεα μου,τυχαια βρηκα το σαιτ αυτο και διαβαζοντας τα διαφορα θεματα μου φανηκε παρα πολυ ενδιαφερον!

Καταρχην,το ταξιδι που σκοπευουμε να κανουμε ξεκινησε ως Eurotrip αλλα το να ταξιδεψεις σε πανω απο 5 χωρες εχει και μεγαλο κοστος (και για φοιτητες ηλικιας 19 χρονων ειν λιγο δυσκολο),παρολα αυτα για τους περισσοτερους απο μας ειναι ενα ονειρο ζωης!

Για τους περισσοτερους απο μας η Ολλανδια ειναι ο νουμερο 1 προορισμος,οπως και η Αγγλια (αλλα ειν δυσκολο να φτασεις εκει φθηνα).Περισσοτερο μας ενδιαφερουν οι χωρες της κεντρικης ευρωπης! Επισης η Γαλλια,που για πολλους ειναι ενας ομορφος προορισμος,μας αφηνει παγερα αδιαφορους.

Τελος,θα θελα να σας συγχαρω για την πολυ καλη δουλεια και λειτουργια του σαιτ καθως ειναι,αν οχι το μονο,ενα απο τα λιγα που ασχολουνται με τοσο ωραια θεματα..!!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.870
Likes
2.265
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες !!!!
Αλλα δεν καλοκαταλαβα τι ακριβως βοηθεια θελεις .Εχετε καταληξει που θα πατε τελικα ?Θα ειναι 1 χωρα μονο ή περισσοτερες?Θελεις καποιες προτασεις?
 

Ivana

Member
Μηνύματα
900
Likes
1.448
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Καλως ήρθες!

επέτρεψε μου να διαφωνήσω με την άποψή σου για την Γαλλία, η χώρα είναι τεράστια και έχει όσα δεν φαντάζεσαι..
όσο για το άλλο ευκολα φτάνεις φθηνά στην Αγγλία με low cost εταιρίες. Ψάξε στο φορουμ πληροφορίες για low cost θα βρείς πολλά!

και ότι πιο συγκεκριμένο έχεις να ρωτήσεις εδώ είμαστε.
 

Nedelja

Moderator
Μηνύματα
1.773
Likes
3.159
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Γιατί δεν το ψάχνετε να πάτε interail? έχει πολλές πληροφορίες μέσα στο forum και πρόσφατα ο orestcrete έχει δώσει πολλές συμβουλές...Θα σας βγει και φτηνά και είστε και σε ηλικία που θα αντέξετε τις όποιες ''κακουχίες''...Άσε που Ολλανδία προλαβαίνετε, δεν προλαβαίνετε...:xmas_mrgreen:
 

liatr

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Θα προτιμουσα πανω απο μια χωρα στην κεντρικη ευρωπη,και ναι καποιες προτασεις θα ηταν χρησιμες επειδη δεν εχουμε ξανακανει τετοιο ταξιδι
 

aggeliki_17

Member
Μηνύματα
82
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Μαροκο?
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλάνδη!
Καλως ηρθες!!!
Για το καλοκαιρι το ψηναμε κι εμεις για Αμστερνταμ και κοιτουσα σημερα το πρωι τα εισητηρια.. και η αληθεια ειναι οτι τα βρηκα λιγο ακριβα.. εβαλα ομως με easyjet μεσω Μιλανου και μου βγηκαν μονο 127 ευρω να παω και να ρθω απο Ηρακλειο, και μεσα στον Ιουλιο..
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.462
Likes
2.405
Όπως γράφτηκε και παραπάνω για να πας στην Αγγλία δεν είναι ακριβά αν ταξιδέψεις με lowcost αεροπορικές εταιρίες.

Πχ. από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο(Stansted) τον Ιανουάριο βρήκα εισιτήριο με 14 ευρώ(με χειραποσκευή μόνο).
Μπορείς να πας στο Λονδίνο λοιπόν και να ξεκινήσεις από εκεί την περιήγηση σου σε κάποιες άλλες γειτονικές χώρες η μέρη της Αγγλίας

Ψάξε την πολύ όμως αν ταξιδέψεις με αυτή την εταιρία για έχει πολλές εξτρά χρεώσεις.
 

Just Lori

Member
Μηνύματα
454
Likes
1.692
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πότε θέλετε να το κάνετε το ταξίδι αυτό; Και τι budget έχετε; Το να φτάσεις Ολλανδία δεν είναι και τόσο ακριβά και από Ολλανδία μπορείτε μετά με τρένο να πάτε σε πολλές χώρες....δεν διευκρινίζεις όμως τι ακριβώς θέλεις, ποιες χώρες σε ενδιαφέρουν πέρα από την Ολλανδία και την Αγγλία. Οι χώρες της κεντρικής Ευρώπης είναι οι Αυστρία, Τσεχία, Γερμανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ελβετία, Σλοβενία, Σλοβακία και Λιχτενστάιν. Ποιες από αυτές τις χώρες θα θέλατε να επισκεφθείτε αφού λες ότι θέλεις κεντρική Ευρώπη;
 

liatr

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Οπως ειπα και πιο πανω,το μπατζετ δεν ειναι μεγαλο καθως ειμαστε φοιτητες! Οι χωρες που θελουμε να επισκεφτουμε δεν ειν στανταρ,καθως για μας το Eurotrip δεν θελει προετοιμασια στους προορισμους γιατι αυτη η εκπληξη ειν που κανει το ταξιδι διαφορετικο!
Δεν μας νοιαζει το πως θα παμε,ειτε με τρενο ειτε με αεροπλανο.Τελος,σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας!
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.802
Likes
12.508
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Όπως είπαν και οι παραπάνω, η Αγγλία δεν είναι ακριβός προορισμός αν επιλέξετε low cost εταιρείες όπως η easy jet. Ίσα-ίσα που η πρόσβαση είναι φθηνότερη από την Ολλανδία. Από εκεί και πέρα η Ολλανδία ενδείκνυται για την ηλικία σας και θα περάσετε τέλεια! Μπορείτε να την συνδυάσετε με Βέλγιο.

Από κεντρική Ευρώπη θα πρότεινα μάλλον Γερμανία. Είναι κατεξοχήν χώρα φιλική προς τους φοιτητές, με καλές τιμές και φτηνή πρόσβαση με low cost. Επίσης, χωρίς όμως να έχω πάει, έχω ακούσει καλά για Πολωνία και θα μπορούσατε να συνδυάσετε τις δύο χώρες.

Τώρα Ελβετίες και Αυστρίες είναι νομίζω ξενέρωμα. Είδα ας πούμε ότι ξεκινά πτήση της easy για Γενεύη, αλλά δεν θα το πρότεινα. Ένας φίλος μου κάνει erasmus ως μεταπτυχιακός εκεί και από όσα έχει πει θεωρώ ότι είναι τελείως ακατάλληλο μέρος για την φάση σας. Έχει αναφέρει τα χειρότερα για το ζήτημα της ξενερωσιάς και φαντάσου είναι πολύ μεγαλύτερός σας! Οπότε μακριά! Η Γαλλία θα ήταν σίγουρα καλύτερη επιλογή αλλά από ό, τι λες δεν σας ενδιαφέρει.
 

Just Lori

Member
Μηνύματα
454
Likes
1.692
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Λοιπόν, επειδή δεν ξέρω πόσες μέρες έχετε στη διάθεσή σας εγώ θα έκανα το εξής: με βάση το Άμστερνταμ που είναι ο νούμερο 1 προορισμός σας θα έκανα κάποιες μονοήμερες μέσα στην Ολλανδία (οι αποστάσεις είναι μικρές οπότε με 5-6 μέρες θα δείτε αρκετά από Ολλανδία). Μετά με τρενάκι από Άμστερνταμ-Βρυξέλλες όπου πάλι με βάση τις Βρυξέλλες θα έκανα κάποιες μονοήμερες Βέλγιο, άλλες 4-5 μέρες εκεί (πάλι μικρές αποστάσεις οπότε θα πάρετε μια καλή γεύση και από Βέλγιο). Μετά με τρενάκι από Βρυξέλλες-Λουξεμβούργο για 2-3 μερούλες (δεν έχω πάει Λουξεμβούργο αλλά δεν νομίζω να θέλει παραπάνω μέρες) και μετά από Λουξεμβούργο πάτε Γερμανία και γυρνάτε όσες περισσότερες πόλεις μπορείτε ανεβαίνοντας προς Βερολίνο. Μετά Βερολίνο-Άμστερνταμ για επιστροφή. 4 χώρες δηλαδή, δεν είναι και άσχημα και θα δείτε και πολλά πράγματα αν αξιοποιήσετε σωστά τον χρόνο σας. Αν πάλι δεν έχετε αρκετό χρόνο και χρήμα αφήστε απ'έξω τη Γερμανία για κάποια άλλη φορά και κάνετε μόνο Benelux.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.539
Μηνύματα
899.648
Μέλη
39.255
Νεότερο μέλος
Katerina Arno

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom