• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεοπλουτισμός και Ματαιοδοξία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ioannalove4

New Member
Συγγνώμη παιδιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει εδώ μέσα.Πως χαλάτε τόσα λεφτά για ταξίδια;Τόσα παιδιά πεθαίνουν.Αν αυτά τα 5 χιλιάρικα που χαλάσατε για να πάτε Καραϊβική, Λονδίνο,... τα δίνατε σε φιλανθρωπίες ή τα στέλνατε στην Αφρική τι θα γινόταν;Φαντάζομαι θα πληγωνόταν βαθιά ο εγωισμός σας,που δεν θα μπορούσατε να πείτε με υπερηφάνεια στις/στους φίλες/φίλους σας από την Εκάλη και το Ψυχικό ότι πήγατε σε ένα πολυτελές θέρετρο της Καραϊβικής; Αυτά τα λέω από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Αν πηγαίνατε κάπου στην Ελλάδα, που έχουμε τόσο όμορφα μέρη όπως η Σαντορίνη,η Κρήτη,η Ικαρία κ.α τι θα γινόταν;Θα στηρίζατε και τον ελληνικό τουρισμό,αλλά βεβαίως νησιά για εσάς είναι μόνο η Μύκονος,στο Nammos,να πίνετε σαμπάνιες αδιαφορώντας αν οι γύρω σας πεθαίνουν από την πείνα,αν υπάρχουν τόσοι άστεγοι χωρίς σπίτι και εσείς βρίσκεστε στο Ντουμπάι,και κάνετε shoping με τους φίλους σας.Αν παιδιά ζητιανεύουν στα φανάρια όσο εσείς κυκλοφορείται με την καινούρια Mercedes-C class Exclusive των 30.000... ευρώ.Αλήθεια πόσα άτομα δεν έχουν λεφτά να πάνε ταξίδια;Αν βοηθούσατε τους ανθρώπους αυτούς; Αλλά όταν ξοδεύεις χιλιάδες ευρώ για να πας στο Λας Βέγκας ταξιδεύοντας πρώτη θέση τι να πεις; Πως θα σας φαινόταν αν αύριο - μεθαύριο τα δικά σας τα παιδιά δεν έχουν να φάνε και εσείς λάβετε την ίδια συμπεριφορά; Θα μου πείτε τα γνωστά,ότι δουλέψατε σκληρά και ότι δεν τα κλέψατε και ότι δεν είστε υποχρεωμένοι. Δεν αντιλέγω αλλά είναι θέμα ανθρωπιάς όχι υποχρέωσης.Δεν είσαι υποχρεωμένος να σηκωθείς στο λεωφορείο για να κάτσει η ηλικιωμένη κυρία ή μια έγκυος αλλά παιδείας.Εκεί φαίνεται η πραγματική παιδεία του ανθρώπου και όχι στο αν έχει σπουδάσει στο Cambridge, στο Harvard ή στο Yale.Δεν φαίνεται στο αν έχει Ferrari ή Lamborghini αλλού φαίνεται.

Αλήθεια τι λεφτά παίρνετε όλοι εσείς που κάνετε τα ταξίδια αυτά; Θα ήθελα αν έχετε φυσικά τα κότσια να μου απαντήσετε σε όσα έγραψα και να μην κλειδώσετε το τόπικ όπως κάνετε συνήθως σε όσους φέρνουν αντιρρήσεις σε όσα λέτε. Και αν όσα ανέφερα στην πρώτη παράγραφο δεν είναι ματαιοδοξία,νεοπλουτισμός και καπιταλισμός τι είναι τότε;
Έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε κάποια φιλανθρωπία; Μάλλον όχι.Να ανοίγετε σαμπάνιες όμως, καπνίζοντας πούρα Αβάνας σε ένα σαλέ στο Gstaad ή στο St.Moritz ξέρετε;

Έχετε σκεφτεί ποτέ να πάτε στην Αφρική μιας και έχετε χρήματα να δείτε τι γίνεται εκεί; Στη Σιέρα Λεόνε παιδιά πεθαίνουν από ελονοσία και εσείς μιλάτε για Άλπεις και Αμερική.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!!

fotast

Member
Μάλιστα,ξέρουμε τώρα το προφίλ μας...
Εκάλη+Ψυχικό+Μύκονος+Nammos+σαμπάνιες+Mercedes C-class exclusive+Ντουμπάι....
Ξέχασα τίποτα;
Εντάξει,ζέστη έχει σήμερα....

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αν αυτά τα 5 χιλιάρικα που χαλάσατε για να πάτε Καραϊβική, Λονδίνο... τα δίνατε σε φιλανθρωπίες ή τα στέλνατε στην Αφρική τι θα γινόταν;
Με τα 20 ευρώ που δίνεις για ίντερνετ κάθε μήνα θα έσωζες πολλά παιδάκια από ασιτία. Οπότε αντί να γράφεις στο travelstories, μπορείς να κόψεις το ίντερνετ.

karfitsa

Member
Συγγνώμη παιδιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει εδώ μέσα
.Να ανοίγετε σαμπάνιες όμως, καπνίζοντας πούρα Αβάνας σε ένα σαλέ στο Gstaad ή στο St.Moritz
.....Και ποτε δεν θα μαθεις.Γιαυτο σου προτεινω να την κανεις με βημα ταχυ απο αυτο το φορουμ.....
καθυστερεις το τελετουργικο με την σαμπανια μου.

ioannalove4

New Member
Αν αυτή θεωρείται σοβαρή απάντηση τι να πω.Εγώ έγραψα σοβαρά κάποια πράγματα γιατί νόμιζα πως έχω απέναντι μου άτομα άνω των 18 ετών.Σε αυτά που έγραψα έχεις να πεις κάτι; Αν όχι άστο!

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
.....Και ποτε δεν θα μαθεις.Γιαυτο σου προτεινω να την κανεις με βημα ταχυ απο αυτο το φορουμ.....
καθυστερεις το τελετουργικο με την σαμπανια μου.
Με σπαθί ή κουνητή ;

Ιωάννα, στην σκιά παιδί μου. Στην σκιά...

ioannalove4

New Member
Γιατί ποιο είναι το προφίλ κάποιου που κάνει ταξίδια σε εξωτικά νησιά; Αυτό είναι.Έχω γνωρίσει τέτοια πλουσιόπαιδα που τρώνε τα λεφτά του μπαμπά.

ioannalove4

New Member
Όταν δεν έχεις επιχειρήματα τρολλάρεις.Σας κατανοώ παιδιά.Πονάει η αλήθεια.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh