Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο (Στο Helsinor, αδερφές μου, στο Helsinor!)
- Κεφάλαιο 3ο (Άρχισαν τα όργανα...)
- Κεφάλαιο 4ο (Μαθαίνοντας δανέζικα και σάλσα!)
- Κεφάλαιο 5ο (Ο Aymard, η τάξη και μια τούρτα!)
- Κεφάλαιο 6ο (Το κολατσιό μας και φύγαμε!)
- Κεφάλαιο 8ο (Μια επίσκεψη από τα ξένα.)
- Κεφάλαιο 9ο (Βραδιές κινηματογράφου)
- Κεφάλαιο 10ο (Φλάουτο, Άμλετ και καλαματιανός)
- Κεφάλαιο 11ο (Παραλειπόμενα...)
Υπαρχουν διαφορα ειδη κυνηγων: κυνηγοι θηραματων, κηνυγοι ταλεντων, κυνηγοι κεφαλων, κυνηγοι υποτροφιων... Εγω ανηκω στην τελευταια κατηγορια. Και ως γνωστον οποιος ψαχνει βρισκει και ετσι βρεθηκα και εγω με μια υποτροφια της κυβερνησης της Δανιας για ενα μηνιαιο σεμιναριο γλωσσας και πολιτισμου στην πολη του Αμλετ, το Helsinor. Τωρα θα μου πειτε γιατι Δανια, τοσες χωρες εχει ο πλανητης?
α) Ειναι μια χωρα που δυσκολα την επιλεγεις ως αυτοτελη προορισμο και μαλιστα για ενα τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.
β) Ειχα και αλλο σεμιναριο (εννοειται με υποτροφια!) 2 μερες πριν στο Αμβουργο και δεν μπορουσα να μπαινω στη διαδιακασια μακρινων διαδρομων.
γ) Ο διαδοχος του θρονου ηταν ακομα ελευθερος (οταν εκανα την αιτηση τουλαχιστον, μεχρι να παω ειχε παντρευτει!), οποτε ως κοριτσι και εγω ειπα να δοκιμασω την τυχη μου.
α) Ειναι μια χωρα που δυσκολα την επιλεγεις ως αυτοτελη προορισμο και μαλιστα για ενα τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.
β) Ειχα και αλλο σεμιναριο (εννοειται με υποτροφια!) 2 μερες πριν στο Αμβουργο και δεν μπορουσα να μπαινω στη διαδιακασια μακρινων διαδρομων.
γ) Ο διαδοχος του θρονου ηταν ακομα ελευθερος (οταν εκανα την αιτηση τουλαχιστον, μεχρι να παω ειχε παντρευτει!), οποτε ως κοριτσι και εγω ειπα να δοκιμασω την τυχη μου.
Attachments
-
23,5 KB Προβολές: 133