stellina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εκουαδορ
- Ταξίδι-Όνειρο
- παντού
Όταν ήμουν φοιτήτρια δεν είχα τα χρήματα, από τότε που άρχισα να βγάζω τα τα δικά μου χρήματα δεν είχα το χρόνο...Πάντα, όμως, είχα τη διάθεση! Και οι ονειρεμένοι προορισμοί άρχιζαν και πλήθαιναν...Στο τέλος θα έφταναν τις 2 σελίδες και δεν θα είχα πάει σε κανέναν επειδή δεν θα είχα αρκετές μέρες άδεια για να φτιάξω ένα ταξίδι όπως το είχα φανταστεί (αν πάρεις 3 μήνες άδεια συνεχόμενα, σε απολύουν, ε?) . Και εκεί που κοιτούσα πάλι με ένα κατσούφιασμα πόσες μέρες απομένουν, ενώ είχα ταξιδέψει νοερά στις 5 ηπείρους με το φόρουμ, παίρνω το τηλέφωνο, ενημερώνω το αμόρε που πέταξε από τη χαρά του, και κάνω κράτηση για Μπαλί! Από τους πρώτους ονειρεμένους προορισμούς! 18-28 Αυγούστου, ουσιαστικά 8 μέρες, τίποτα δηλ. αλλά από το ολότελα?
Κάνοντας βουτιά σε όλα τα θέματα και τις ιστορίες για Μπαλί , ανεκτίμητο φόρουμ!, αποφασίσαμε να δούμε για αρχή τα βασικά, να μείνουμε κάπου 6 μέρες στο Ούμπουντ και κανα δυό, μάλλον, στο Γκίλι Μένο, ή αλλού, το πρόγραμμα είναι ανοιχτό, ακούω προτάσεις!
Επειδή έχει τόσα πανέμορφα μέρη εκεί κοντά, ήδη από τώρα μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ πού δεν προλαβαίνω να πάω ώστε να τα επισκεφτώ την επόμενη φορά!
Αυτό το ταξίδι είναι πολύ σημαντικό για μένα, λόγω των δυσκολιών του... Απόφαση τελευταίας στιγμής, πιεσμένος χρόνος και χρήμα, περίγυρος να διαφωνεί «Μα θα κάνεις 25 ωρες ταξίδι και θα ξοδέψεις ό,τι έχεις μαζέψει για 8 μέρες διακοπές?» Αλλά το βλέπω και λίγο συμβολικά... Ξέρετε, ξεπερνάω εμπόδια, when life gives you lemons, make a lemonade και άλλα τέτοια φιλοσοφικά...
Θα εκτιμούσα κάποια σπέσιαλ tips λοιπόν από τους λάτρεις του Μπάλι! Για να μην σας κουράζω με επαναλήψεις, έχω κοιτάξει όλα τα θέματα και τις ιστορίες και έχω κρατήσει σημειώσεις, απλά προσπαθώ να φτιάξω ένα πρόγραμμα γεμάτο 8 ημερών (Ούμπουντ 6 +2?) Κάποια βοήθεια?