• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέο μέλος

Eleni_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα,

Σας ανακάλυψα την περίοδο που αποφάσισα να κάνω το δεύτερο μου ταξίδι στο εξωτερικό (Κούβα) και με την επιστροφή μου από αυτό, αποφάσισα να γίνω μέλος της παρέας.
Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω, αλλά μόνη μου και μη οργανωμένα έχω ταξιδέψει μόνο στον Ελλαδικό χώρο. Τα δυο έως τώρα ταξίδια που έχω κάνει στο εξωτερικό ήταν οργανωμένα (από τουριστικό γραφείο), παρόλο που δεν είναι του χαρακτήρα μου.
Οι συμβουλές-ιστορίες σας, είναι ενθαρρυντικές και πολύτιμες. Χάρηκα που σας συνάντησα και εύχομαι να καταφέρω να καλύψω το χαμένο χρόνο και έδαφος κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!
Καλά μας ταξίδια!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:welcome: πίσω στην Έλλαδα
και
:welcome2: επίσης

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλωσήρθες συνονόματη! Εγώ λοιπόν θέλω να σε ενθαρρύνω να οργανώσεις μόνη σου σου το επόμενο ταξίδι! Εδώ μέσα άλλωστε θα βρεις ότι πληροφορία θέλεις!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως ορισες Ελενη!
Καλα ταξιδια να εχεις και να περνας ομορφα.
Βλεπω επομενο ταξιδι σε Τουρκια. Ενας πολυ αγαπημενος προορισμος μου. Αν μπορω να σε βοηθησω μετα χαρας!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Welcome to Travel Stories Ελενη!Ευχομαι πολλα και καλα ταξιδια.

Eleni_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλημέρα,

Σας ευχαριστώ λοιπόν και καλως σας βρήκα και παλι. Τουρκία θα πάω για έρευνα αγοράς μουσικού οργάνου και ίσως το συνδυάσω και με διακοπές. Μετά το καλοκαίρι όμως...

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Καλώς την και καλά ταξίδια! Πες μας εντυπώσεις από Κούβα!

Eleni_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τι να σας πω;! Για 'μενα αυτό το ταξίδι, ήταν ταξίδι όνειρο... Ό,τι και να σας πω θα είναι λίγο!! Δεν είμαι τόσο καλή στην εξιστόρηση όσο ο Yorgos, και σε ό,τι αφορά πληροφορίες ο Manos έχει κάνει καλή δουλειά.

Θα αναφέρω συνοπτικά ό,τι με μάγεψε περισσότερο ξεκινώντας από την κοιλάδα Βινιάλες, όπου η εικόνα που αντικρίζει κανείς είναι μαγική… Μία καταπράσινη κοιλάδα με «φυτεμένους» τεράστιους διαβρωμένους βράχους, το γκρι χρώμα των οποίων έρχεται σε αντίθεση με το υπόλοιπο τοπίο…

Στην ίδια αντίθεση συνεχίζουν να κινούνται και οι γειτονιές της Αβάνα! Κάθε γειτονιά και διαφορετικό άρωμα, διαφορετικό χρώμα… Ο δρόμος της Obispo στενός και πολυσύχναστος από Κουβανούς, ιδιαίτερα τις καθημερινές και πρωινές ώρες… Ενώ ο δρόμος - πεζόδρομος της Paseo de Marti σχετικά πιο ήρεμος δεσπόζει αρχοντικός, όλες τις ώρες της ημέρας… Ο χώρος του Πανεπιστημίου γεμάτος από φοιτητές, είναι ίσως το μόνο σημείο της πόλης που ο χρόνος κυλάει σε πιο σύγχρονους ρυθμούς, αποπνέοντας όμως πάντα ηρεμία και γαλήνη.

Τέλος, στο Τρινιδάδ όπου ο χρόνος έχει σταματήσει, η πρωινή εικόνα με τα βοτσαλοστρωμένα σοκάκια, τα διατηρητέα κτίρια στο χρώμα της ώχρας, του γαλάζιου και του καφέ, τις γιαγιάδες που εκθέτουν προς πώληση τα κεντήματα τους και πιο δίπλα παιδάκια που κάνουν σχολικό μάθημα στο προαύλιο κάποιας εκκλησίας, κλείνει γλυκά το βράδυ με τα σπίτια να ανοίγουν… τον κόσμο να πιάνει κουβεντολόι στους δρόμους και τη μπάντα στην πλατεία να παίζει μουσική στους τοπικούς ρυθμούς!!

Ελπίζω να κατάφερα να σας μεταφέρω τη γεύση που μου άφησε το νησί της Επανάστασης.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα