• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νέο Μέλος

irene14978

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλημέρα,
με λένε Ρένα και όπως και οι υπόλοιποι φαντάζομαι στο forum μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Συνήθως ταξιδεύω Ελλάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει τα ατομικά ταξιδάκια στο εξωτερικό. Δεν μου αρέσουν τα ταξίδια με γκρουπ, προτιμώ όπου μπορώ και όταν μπορώ να τα κλείνω μόνη μου και να πηγαίνω. Δεν με ξετρελαίνει η ιδέα του να είμαι όλη μέρα σε ένα πούλμαν με 50 άλλους άγνωστους προς εμένα και να τρέχω από το ένα μνημείο στο άλλο. Προς το παρόν έχουν πάει 3 φορές Ιταλία, 2 φορές Γαλλία, 1 φορά Σκόπια. Για φέτος το καλοκαίρι σκέφτομαι κάποιον εξωτικό προορισμό μια και το καλοκαίρι παντρεύομαι....

ph2

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Καλώς μας όρισες Ρένα.Συμφωνώ απόλυτα όσα είπες για τα γκρουπ.Σου εύχομαι καλά και πολλά ταξίδια.Ααααααααααα :clap:και βίον ανθόσπαρτον

_antonis_

Member
Καλώς την!
Ναι, και εγώ σχεδόν σε όλα μου τα ταξίδια πηγαίνω ατομικά, αλλά είναι μερικά μέρη -όπως Αίγυπτος που πήγα τώρα- που πιστεύω ότι αν πάς μόνος ή θα ταλαιπωρηθείς άδικα ή θα είναι σα να μη πηγες. Μερικά μέρη έχουν τόσα πολλά να δείς ή να κάνεις που δε μπορείς μόνος σου. Πάντως υπάρχει η λύση να κλείσεις με κρούπ και αφήνεις στο τέλος 1-2 μέρες να ευχαριστηθείς και χωρίς γκρούπ.
Καλά ταξίδια!!!

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Καλώς ήρθες,καλά ταξίδια και η ώρα η καλή!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα