• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέος και καλώς σας βρήκα!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αγαπητοί φίλοι του travel stories. Όλως τυχαία στο σερφάρισμα ανακάλυψα το forum και χωρίς δεύτερη σκέψη έκανα εγγραφή. Χαίρομαι που επιτέλους υπάρχει ανάλογο forum για τα ανήσυχα ελληνικά ταξιδιωτικά πνεύματα. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας ταξιδιωτικές εμπειρίες και συμβουλές. Κάνω ταξίδια όσο μπορώ τακτικότερα (λόγω εργασίας) τα οποία κατά κανόνα οργανώνω μόνος μου. Ελπίζω κιόλας μέσα από το φόρουμ να βρω και άλλους ανήσυχους συνταξιδιώτες για μελλοντικούς προορισμούς. Παναγιώτης

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
καλωσήρθες! εντυπωσιακός χάρτης οποτε περιμένουμε τις εμπειρίες σου :D

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Καλορίζικος!!!:D

Πολύ με εντυπωσίασε το Mali και η Burkina Faso! Κλείνω από τώρα θέση για να ακούσω την αφήγηση!!!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Στο μυαλό μου είσαι Rosa? Για τη κακομοίρα τη Μπουρκίνα θα έγραφα, που αμφιβάλω αν ρωτήσεις κόσμο ξέρει κατά που πέφτει!! Πόσο μάλλον να πάει...:p

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
κι όμως διάβαζα σε κάποιο ξένο περιοδικό (στο T&L θαρρώ) ότι το Μάλι θεωρείται upcoming destination... Είσαι πολύ μπροστά hydronetta! :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom