alexstef2
Member
Άντε παιδιά... ρίξτε και οι υπόλοιποι ψήφο εμπιστοσύνης
σε μισουμε λιγουλακι .....!!sas oloys ,,,,eimai ligo makrya kai den tha ertho stin parea sas... eimai tora phnom penh kai pithanon ayrio tin ora tis synantisis sas na etoimazomai gia nani se kapoio parapotameio meros toy mekong river in viet nam ... kala na perasete ,,,
Μίλα για τον εαυτό σου: εγώ τον μισώ ΠΟΛΥ.σε μισουμε λιγουλακι
Καλά να περνάς ELGEO2.....θα σε δούμε σε επόμενη συνάντηση!!!sas oloys ,,,,eimai ligo makrya kai den tha ertho stin parea sas... eimai tora phnom penh kai pithanon ayrio tin ora tis synantisis sas na etoimazomai gia nani se kapoio parapotameio meros toy mekong river in viet nam ... kala na perasete ,,,
Καλύτερα, έλα στο εμιγκρέ. Πιο εύκολα θα μας εντοπίσεις καθιστούς σε ένα μεγάλο τραπέζι.--Αφού συμφωνείτε με το εμιγκρέ, όταν δηλώσουν όλοι συμμετοχή και μια μέρα πριν τη συνάντηση θα κλείσω τραπέζι στο εμιγκρέ (νομίζω μας χωράει μια χαρά) οπού έχει και φαγητό και ποτά και μετά βλέπουμε. Στο μαγαζί για όσους έρθουν απευθείας εκεί και όχι στην έκθεση υπολογίστε ότι θα είμαστε μετά τις 2 ή 2κ30 περίπου.
--Όσοι πιστεύουν θα καθυστερήσουν να έρθουν στην έκθεση λόγω υποχρεώσεων και δε μας βρουν στην είσοδο ας μου στείλουν πμ να τους στείλω το κινητό μου ώστε να μιλήσουμε εκείνη τη στιγμή για να μας βρουν.
Είμαι νέο μέλος και δε μπορώ να στείλω πμ (αν μπορείτε στείλτε μου εσείς, αν κ δεν ξέρω αν θα προλάβω να το δω σήμερα) θα προσπαθήσω να σας βρω στην Έκθεση μετά τις 1 .....