να τις παρακολουθεις τότε μετά τον καφε..πιοο ξυπνιος δηλ..επειδή το να παρακολουθώ τις τιμές της Aegean, είναι για μένα καθημερινή και απαραίτητη διαδικασία, σαν τον καφέ,
Κι εγώ το κάνω αυτό. Εγώ όμως είδα διαφορά και το έγραψα κι εδώ (στο τόπικ της Aegean) πριν ανακοινωθεί κι επίσημα. Κοιτούσα Αθήνα-Λονδίνο (έχω ήδη κλείσει εισιτήρια αλλά, η συνήθεια, βλέπεις) και είδα μέσα στον Ιούλη τιμή μετ' επιστροφής στα 200κάτι ευρώ, εκεί που πριν ήταν 390. Παρεμπιπτόντως, ενώ η προσφορά λέει ότι εξαιρείται το διάστημα Ιούλης-Αύγουστος και μέχρι μέσα Σεπτέμβρη, υπήρχε έκπτωση και τον Ιούλη.επειδή το να παρακολουθώ τις τιμές της Aegean, είναι για μένα καθημερινή και απαραίτητη διαδικασία, σαν τον καφέ
μην συγρκινεις ανομοια πραγματα. να συγκρινεις ιδιες χρονικες περιοδους πριν και μετα την προσφορά. και μονο τοτε να κρινεις και να πεις οτι "ιδιες τιμες ειχε παντα και μετα". επειδη λοιπον δεν εχει ιδιες τιμες, κοιταμε και μεις, η προσφορα του παροντος θεματος και ισχυει φυσικα και ειναι πραγματικη.η Ζυρίζη στις 25 Μαρτίου κόστιζε 84 ευρώ,
Μεσω airfast πάντα, χθές το βράδυ το είδα μόνο για Νοέμβρη και δε νομίζω να κάνω λάθος. Σήμερα παρατηρώ ότι η τιμή άλλαξε πολύ.Δεν υπάρχει τέτοια τιμή για Μόναχο τώρα.Μόλις κοίταξα.
Ληστρικη τιμη?!!!!ευκαιρια ηταν κ πριν..ωσπου να αρχισει λεγαμε ευκαιρια οτιδηποτε κατω απο 400Ε...Υποθετω οτι δεν εχεις ιδεα περι τιμολογησεων..μακαρι να ειχε σχεση η τιμη με την αποσταση..αλλα δεν. Εχεις δει τιμες απο Λευκωσια? Ποσο εχει ειπαμε? Απο Φρανκφουρτη? Απο Ρωμη? Απο Πολη? Απο απο...Πάντως το Αμμαν στα 210 ευρώ μόνο φτηνό δεν το λες.Σιγουρα φθηνότερο από τη ληστρικη τιμή που είχε πριν.2 ώρες πτήση είναι μην το ξεχνάμε.Να δούμε βέβαια και αν θα κρατήσει και το δρομολόγιο...