• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Νέα Υόρκη και κινητό τηλέφωνο

apkor

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Καλημέρα σε όλους. Οι ετοιμασίες για το όνειρο ζωής (Ταξίδι στη Νέα Υόρκη) ξεκίνησαν. Η αναχώρηση 16 Αυγούστου.

Μια ερώτηση στους εμπειρότερους...

Για την αποφυγή των τρελών χρεώσεων roaming σκεφτόμουν να αγοράσω (εγώ και οι 3 γιοί μου που θα ταξιδεύουμε μαζί) αμερικάνικη sim card. να τις βάλουμε στα κινητά μας και να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Για ελλάδα μας φτάνει το skype.
Υπάρχει κάτι που δεν σκέφτηκα?
Έτσι απλά μπαίνεις σε ένα μαγαζί (ο νεουορκέζος ΓΕΡΜΑΝΟΣ) και αγοράζεις προπληρωμένες κάρτες?

Κάθε πληροφορία δεκτή.
Ευχαριστώ
Αποστόλης

_antonis_

Member
Μάλλον έτσι.
Εμένα μου έδωσε μια γνωστή μιά κάρτα της at&t που την είχε πάρει όταν πήγε πρίν απο μένα Ν.Υ και με το που έφτασα, έβαλα 20 δολλάρια μέσα. Κάθε μέρα έτρωγε 2 δολλάρια, αλλά έκανα όσες κλήσεις ήθελα σε κινητά-σταθερά εντός ΗΠΑ. Απο Ελλάδα απλά με έπαιρναν, αν έπαιρνα κι εγώ φαντάζομαι θα τέλειωναν γρήγορα τα χρήματα.
Το μόνο είναι μήπως χρειάζεται κάποιου είδους ενεργοποίηση, όπως εδώ που πρέπει να βάλεις την κάρτα στο κινητό και ενεργοποιείται μετά απο λίγες ώρες, αλλά δε νομίζω. Αν ήταν θα μου είχε πεί η φίλη μου ότι είχε αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα όταν πρωτοέβαλε την κάρτα...

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Δεν υπάρχει αντίστοιχο του Γερμανού στην Αμερική. Ή θα πας σε κάποιο κατάστημα εταιρίας κινητής τηλεφωνίας (αντίστοιχο της Vodafone, κτλ) ή θα πας σε κάποιο μαγαζί τύπου Best Buy (κάτι σαν τον Κωτσόβολο).

Μην ξεχνάς ότι στην Αμερική πληρώνεις και τις εισερχόμενες στο κινητό σου.

Οι μεγαλύτερες εταιρίες είναι οι AT&T, Verizon, T-Mobile, Sprint. Κάνε μια βόλτα απο τις ιστοσελίδες τους και δες τι πρόγραμμα σου ταιριάζει.

H t-mobile πουλάει τέτοιες κάρτες sim. Αλλά οι κλήσεις εισερχόμενες και εξερχόμενες χρεώνονται με 10 cents/λεπτό σε αυτά τα πακέτα. Νομίζω υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά για κλήσεις από t-mobile σε t-mobile.

_antonis_

Member
κάρτα της at&t που την είχε πάρει όταν πήγε πρίν απο μένα Ν.Υ και με το που έφτασα, έβαλα 20 δολλάρια μέσα. Κάθε μέρα έτρωγε 2 δολλάρια, αλλά έκανα όσες κλήσεις ήθελα σε κινητά-σταθερά εντός ΗΠΑ. Απο Ελλάδα απλά με έπαιρναν, αν έπαιρνα κι εγώ φαντάζομαι θα τέλειωναν γρήγορα τα χρήματα.
Ας το επαναλάβω........

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα