Nikos5050
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ναύπλιο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Έχουμε πάει Ρώμη, Φλωρεντία, Μιλάνο, Βενετία και σκεφτόμαστε για Νάπολι το Πάσχα. Την έχει επισκεφθεί κανείς? Είναι όμορφη πόλη?
α εδώ χωραει συζήτηση..Καμία σχέση με αυτές που προανέφερες. Εγώ το καλοκαίρι που την επισκέφτηκα την βρήκα λιγάκι παρακμιακή. Όμορφη πόλη, όπως παντού θέλει προσοχή για εοιτήδειους και κλεφτρόνια. Είναι βέβαιο ότι έχει πολλά πράγματα να δεις αλλά εγώ δεν θα την επέλεγα. Δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Να σου πω, θα έπερνα το καταμαράν από το λιμάνι και θα πήγαινα για πάσχα απέναντι στο Κάπρι. Μισή ώρίτσα είναι και σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο.
ε αφού η "παρακμή" είναι στο αίμα μας..Τί τέλεια!!!Κι εγώ για Νάπολη με βλέπω την επόμενη του Πάσχα σε συνδιασμό φυσικά με Αμάλφι...Τέτοιες παρακμιακές καταστάσεις είναι που θέλω!!Σούπερ!!
πρόβλημα? για ποιον? σιγουρα από το Παρίσι θα έχεις καμμιά φωτο κ προβοκατόρικα θα τη βάλεις..(το μονο προβλημα: τα σκουπιδια..δεν βαζω φωτο, μην παθει τιποτα ο samion..ε, τι στο καλο, δεν θα τα χουν μαζεψει μεχρι το πασχα?)
κλαψ κλαψ.. με στενοχωρησες Samion.. οχι οτι θεωρω το Μιλανο ανταξια με τις υπολοιπες ιταλικες πολεις (σε καμια περιπτωση!!!), αλλα δεν ειναι κ τοσο κακο.. ειναι τοσο γλυκα αχρωμο και εκνευριστικα ομιχλωδες που οταν εχει λιακαδα χαμογελανε ολοι οι σνομπ κατοικοι!!!το Μιλάνο άχρωμο, βιομηχανικό, γκρίζο, ομιχλώδες με σνομπ, κλειστούς κατοίκους