anastasiaswt
New Member
Καλησπέρα , θελω να κανονισω ενα 3ημερο με το αγορι μου τον Μάιο και είμαι αναμερα στην Ναπολι και στην Μπολόνια καθως βρηκα φτηνα αεροπορικά. Τι μου προτείνετε να επιλεξω;
Ήμουν στην ίδια φάση.Διαλεξα Νάπολη. Η Μπολόνια είναι πιο φοιτητουπολη. Σίγουρα η Νάπολη έχει περισσότερα πράγματα να δεις (από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα). Συνδυάζεται με Πομπηία,Βεζουβιι,Ακτή Αμάλφι. Επίσης αν σας αρέσουν οι παραλιακές πόλεις σίγουρα Ναπολη.Πολλες επιλογές για φαγητό. Αν θες διάβασε ταξιδιωτικές ιστοριες για Νάπολι εδώ μέσαΚαλησπέρα , θελω να κανονισω ενα 3ημερο με το αγορι μου τον Μάιο και είμαι αναμερα στην Ναπολι και στην Μπολόνια καθως βρηκα φτηνα αεροπορικά. Τι μου προτείνετε να επιλεξω;
Και οι 2 επιλογές ότι και να διαλέξεις σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις. Πολύ σωστά αναφέρθηκε ότι η Νάπολη συνδυάζεται με όλα τα παραπάνω συν Κάπρι κ άλλα νησάκια, όμως και η Μπολόνια έχει πολλές πόλεις τριγύρω για ημερησια εξόρμηση όπως μαντοβα, μοντενα, Πάρμα, ρετζιο εμιλια, Ραβένα, μέχρι κ Φλωρεντία... Αλλά όλα αυτά με τη προϋπόθεση ότι θα έχετε επαρκή αριθμό ημερών. Στις 3 ημέρες που θα έχετε, ειδικά αν περιλαμβάνονται σε αυτές η άφιξη και η αναχώρηση δεν θα δείτε τίποτα γειτονικό..... Επομένως κάνε την επιλογή με βάση ποια πόλη θα σε ενδιέφερε περισσότερο να δεις, εκτός εάν προσθέσεις 2-3 ημέρες ....Καλησπέρα , θελω να κανονισω ενα 3ημερο με το αγορι μου τον Μάιο και είμαι αναμερα στην Ναπολι και στην Μπολόνια καθως βρηκα φτηνα αεροπορικά. Τι μου προτείνετε να επιλεξω;