rukavina13
Member
Καλησπέρα σε όλους....Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο σύντομος και περιεκτικός. Σκέφτομαι μαζί με την κοπέλα μου (ηλικίες 24 εγώ 22 αυτή) να επισκεφτούμε για 7 διανυκτερεύσεις ( περίοδος 25/7-1/8 περίπου ) μία εκ των Νάξο,Σύρο,Κω....Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσε κάποιος να μας δώσει μερικές πληροφορίες για τα παραπάνω νησιά σχετικά με:
1) Ζωή/ Διασκέδαση ( δεν ζητάμε τον χαμό της Μυκόνου αλλά ούτε και ησυχαστήριο )
2) Κάποιες προτάσεις γα ξενοδοχεία ή διαμερίσματα (όχι extreme πράγματα αλλά ούτε και τρώγλες, κάτι αξιοπρεπές γύρω στα 70 ευρώ)
3) Κόστος ζωής στα συγκεκριμένα νησιά
4) Μία άποψη για τις παραλίες
5) Περίπτωση να χρειαστούμε αυτοκίνητο και που παίζουν οι τιμές κατά προσέγγιση
6) Γενικότερα πιστεύετε ότι συμφέρει να απευθυνθούμε σε κάποιο γραφείο ή να ταξιδέψουμε ανεξάρτητα; Αν ναι για γραφείο κάποια πρόταση?
Αν επίσης έχετε να κάνετε κάποια πρόταση για κάποια εναλλακτική θα την άκουγα ευχαρίστως μιας και ακόμη είμαστε στο ψάξιμο
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
1) Ζωή/ Διασκέδαση ( δεν ζητάμε τον χαμό της Μυκόνου αλλά ούτε και ησυχαστήριο )
2) Κάποιες προτάσεις γα ξενοδοχεία ή διαμερίσματα (όχι extreme πράγματα αλλά ούτε και τρώγλες, κάτι αξιοπρεπές γύρω στα 70 ευρώ)
3) Κόστος ζωής στα συγκεκριμένα νησιά
4) Μία άποψη για τις παραλίες
5) Περίπτωση να χρειαστούμε αυτοκίνητο και που παίζουν οι τιμές κατά προσέγγιση
6) Γενικότερα πιστεύετε ότι συμφέρει να απευθυνθούμε σε κάποιο γραφείο ή να ταξιδέψουμε ανεξάρτητα; Αν ναι για γραφείο κάποια πρόταση?
Αν επίσης έχετε να κάνετε κάποια πρόταση για κάποια εναλλακτική θα την άκουγα ευχαρίστως μιας και ακόμη είμαστε στο ψάξιμο
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας