Γενικά Νάξος, Σύρος, Κως ή κάποια άλλη πρόταση

rukavina13

Member
Μηνύματα
16
Likes
1
Καλησπέρα σε όλους....Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο σύντομος και περιεκτικός. Σκέφτομαι μαζί με την κοπέλα μου (ηλικίες 24 εγώ 22 αυτή) να επισκεφτούμε για 7 διανυκτερεύσεις ( περίοδος 25/7-1/8 περίπου ) μία εκ των Νάξο,Σύρο,Κω....Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσε κάποιος να μας δώσει μερικές πληροφορίες για τα παραπάνω νησιά σχετικά με:


1) Ζωή/ Διασκέδαση ( δεν ζητάμε τον χαμό της Μυκόνου αλλά ούτε και ησυχαστήριο )
2) Κάποιες προτάσεις γα ξενοδοχεία ή διαμερίσματα (όχι extreme πράγματα αλλά ούτε και τρώγλες, κάτι αξιοπρεπές γύρω στα 70 ευρώ)
3) Κόστος ζωής στα συγκεκριμένα νησιά
4) Μία άποψη για τις παραλίες
5) Περίπτωση να χρειαστούμε αυτοκίνητο και που παίζουν οι τιμές κατά προσέγγιση
6) Γενικότερα πιστεύετε ότι συμφέρει να απευθυνθούμε σε κάποιο γραφείο ή να ταξιδέψουμε ανεξάρτητα; Αν ναι για γραφείο κάποια πρόταση?

Αν επίσης έχετε να κάνετε κάποια πρόταση για κάποια εναλλακτική θα την άκουγα ευχαρίστως μιας και ακόμη είμαστε στο ψάξιμο

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας :lol:
 

apithani

Member
Μηνύματα
45
Likes
5
λοιπον εχω παει κ στα 3 νησια. η Κως ειναι διαφορετικη απο τις κυκλαδες δεδομενου οτι ειναι πρασινη κ δεν εχει ασπρα σπιτακια με πλακοστρωτα σοκακια...
Ναξος:πανεμορφο νησι με το μπαινεις κ βλεπεις την πορταρα μαγευεσαι.παραλιες εχει πολυ καλες οπως αγια αννα,αγιος προκοπιος κ αλλες πολλες.πεντακαθαρα νερα.οργανωμενες.καθολου ακριβο εχει φυσιολογικες τιμες.η πολη τελεια εχει πολλα μαγαζια για ολες τις προτιμησεις.
Συρος:η πρωτευουσα τον κυκλαδων.η πολη αποτελειται απο 2 λοφους τον καθολικων κ των ορθοδοξων.ειναι το πιο κοντινο νησι.παραλιες εχει κ αυτο πολλες κ καλες οπως το κινι κ ο γαλησσας.ειναι γενικα οικονομικο.η πολη ειναι πανεμορφη κ μεγαλη.η πλατεια δημαρχειου αριστοκρατικη κ μια βολτα στην πισω πλευρα αξιζει λεγεται βαπορια.αν πας να επισκεφτεις κ το θεατρο της πολης...
Κως:αρκετα πρασινο το νησι του Ιπποκρατη.εχει ενα πανεμορφο καστρο στο λιμανι που το αντικρυζεις μολις φτανεις.χρειαζεται οπωσδηποτε αμαξι εχει πολυ μεγαλες αποστασεις που δεν τις κανεις ευκολα με κτελ.η πολη εχει εντονη νυχτερινη ζωη οπως κ τα καρδαμαινα που ειναι γεματα αγγλους.αξιζει πολυ η κεφαλος που ειναι στην αλλη ακρη του νησιου απο την πολη.θα ελεγα οτι ειναι αρκετα φθηνο νησι σε ολους τους τομεις αλλα ειναι μακρια κ τα εισητηρια ειναι ακριβα πολυ.

εγω παντως θα πηγαινα παλι Συρο που ειναι κοντα κ βρισκεις τα παντα... παντως κ τα 3 νησια ειναι πανεμορφα κ αξιζουν μια φορα τουλαχιστον να τα επισκεφτεις....
ελπιζω να σε βοηθησα στο ελαχιστο....

εναλλακτικη λυση ειναι η Μηλος αν δεν εχεις παει εχω πολλες πληροφοριες να σου δωσω αν θες... ειχα παει περισυ!!!!!
 

Voyager1

Member
Μηνύματα
286
Likes
69
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Τη Νάξο δεν την έχω επισκεφτεί ακόμα, τον Αυγουστο έχω κλείσει για Κω...οπότε θα σου πω για Σύρο που την υπεραγαπώ!! παρεμπιπτόντως ζευγάρι θα πάτε;


1) Ζωή/ Διασκέδαση: είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις. Δεν γίνεται ο πανικός της Μυκόνου όπου αν πας ζευγάρι πρέπει να κυκλοφορείτε τοίχο με τοίχο (για να μην πω τπτ αλλο :bleh:), αλλά ούτε κ νεκροταφείο.

2) Για διαμονή προτείνω ανεπιφύλακτα http://www.chalaris-rooms.gr/gr_index.html. Είναι εξαιρετικό παιδί (ο Νίκος) ο ιδιοκτητης, πολύ ευγενικός και πρόθυμος να σε ενημερωσει για ότι θέλεις. Ασε δε που είναι τρομερά καθαρά. Καθε μέρα καθαρίστρια κ αλλαγη πετσετων-κλινοσκεπασματων (ειμαι υποχόνδρια στο θέμα καθαριοτητα κ μ κανε τρομερη εντυπωση). Εϊναι κ μέσα στην Ερμουπολη.

3) Το κόστος δεν είναι τραγικό...ότι δώσεις θα πάρεις. :)

4) Αν κ σε φίλους δεν αρεσαν ιδιαιτερα οι παραλίες, εγώ τις βρήκα εξαιρετικες. Ισως επειδη πήγα Ιουλιο κ δεν είχε πολυ κόσμο. Γαλησσα και ντελαγκρατσια, λοιπον, κι ας μου ρθει συγκοπή!

5) Μπορείς ανετα να την γυρίσεις κ με μηχανακι δεν νομίζω οτι χρειάζεται αυτοκίνητο.

Υγ: Αν τελικά πας Συρο, να πας για φαγητο οπωσδήποτε στο Αχλάδι! (πρέπει να λέγεται ετσι η παραλία κ να χει κ ίδιο ονομα η ταβερνα..δεν θυμαμαι ακριβως! Καταπληκτικο φαγητο, καλές τιμές κ κυριώς τρως ακριβώς πάνω στο κυμα... Θα με θυμηθεις. Η κα που χει το μαγαζί έχει ταβέρνα κ στην Ερμουπολη ονόματι τα Γαστρομαγειρεματα της Μαρίτσας. Εξίσου καλό!)


Ό,τι κι αν αποφασισεις καλα να περάσεις!
 

Voyager1

Member
Μηνύματα
286
Likes
69
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
*μόλις τώρα διαπιστωσα ότι εκτος απο επικεφαλίδα κ ερωτήσεις υπάρχει κ προλογος :p οπότε ακυρη η ερωτήση π κανα στην αρχή.
 

rukavina13

Member
Μηνύματα
16
Likes
1
Σας ευχαριστώ για το μέχρι τώρα ενδιαφέρον παιδιά και τις συμβολές. Τελικά κλείσαμε για Νάξο.

Θα μείνουμε σε αυτό Naxos Beach 2 | Naxos hotel, Naxos beach hotel, accommodation, rooms, Naxos town & sea view hotel

Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει από Νάξο να μου πει μερικά πράγματα για το ποιες παραλίες αξίζει να επισκεφτώ, που να διασκεδάσουμε και καμία καλή πρόταση για φαγητό.

Τέλος θα ήθελα την γνώμη σας στο αν θα ήταν προτιμότερο να έχω κλείσει ακτοπλοϊκά και αυτοκίνητο από κάποια μεγάλη εταιρεία booking και αν ναι ποια προτείνετε;;

Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον!!!
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.918
Likes
12.843
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

alex84

Member
Μηνύματα
12
Likes
1
Οι πιο ωραίες και καταγάλανες παραλίες ειναι ο αγιος προκόπιος και η αγία άννα!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.539
Μηνύματα
899.691
Μέλη
39.256
Νεότερο μέλος
ntan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom