• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μπριγάδα αλληλεγγύης για την Κούβα

Christian

Member
Με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς, το Κουβανικό Ινστιτούτο Φιλίας των Λαών (ICAP) και ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης διοργανώνουν και φέτος για τους φίλους της Κούβας μπριγάδα αλληλεγγύης από τις 26 Απρίλη μέχρι τις 10 Μάη 2009.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210.8214.916, Δευτέρα - Παρασκευή 6-9 μ.μ.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Ναι αλλά γιατί, ΓΙΑΤΙ δεν το κάνουν καλοκαιράκι πχ???? Γιατί και πέρυσι που τοψηνα (πήγανε δυο φίλοι) πάλι έπεφτε μήνα που δουλεύαμε...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ναι αλλά γιατί, ΓΙΑΤΙ δεν το κάνουν καλοκαιράκι πχ???? Γιατί και πέρυσι που τοψηνα (πήγανε δυο φίλοι) πάλι έπεφτε μήνα που δουλεύαμε...
Ένας φίλος μου πάντως πήγε πέρισυ κατακαλόκαιρο (Ιούλιο/Αύγουστο). Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πως περάσανε, θα του πω να μπεί να γράψει....

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
τέλη ιουλίου με αρχές αυγούστου. κι εμένα πήγαν δυο φίλοι.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
μμμμ... δεν είναι και τόσο απλό.. γιατί δουλεύω σε ένα περιοδικό και τα περιοδικά κλείνουν στάνταρ περιόδους Χριστούγεννα-Πάσχα-Αύγουστο

Κι έτσι αναγκάζομαι να πηγαίνω διακοπές μαζί με ολη την Αθήνα... :(

Λέω πάντως για Κούβα τα χριστούγεννα (έστω και χωρίς μπριγάδα)

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
παρομοίως και εμείς.. κλείνουμε αύγουστο, αντε και ελάχιστες μέρες xmas & easter... αμ.. να μπορούσα εγώ να πάρω 10 μέρες σε άσχετη περίοδο θα την είχα κάνει τώρα με ελαφρά για οπουδήποτε :)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
συγνώμη, θα κανω μια ερώτηση, που ισως να ακουστεί χαζη:D:
τι σημαίνει η λέξη μπριγάδα?:roll:

Christian

Member
συγνώμη, θα κανω μια ερώτηση, που ισως να ακουστεί χαζη:D:
τι σημαίνει η λέξη μπριγάδα?:roll:
Θάνο η λέξη μπριγάδα σημαίνει εθελοντική εργασία,όποιος πηγαίνει σε μπριγάδα προσφέρει την εργατική του δύναμη(ικανότητα για εργασία)αφιλοκερδώς για το κοινό καλό των κατοίκων της εκάστοτε Λαικής Δημοκρατίας που το διοργανώνει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom