• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μποϊνγκ 767 προσγειωθηκε με την κοιλια στην Βαρσοβια

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ενα Boeing 767 της LOT προσγειωθηκε με την κοιλια σημερα το πρωι στο αεροδρομιο της Βαρσοβιας .. Επιβατες και πληρωμα(230 στο συνολο) ειναι ολοι καλα .. Το ολο προβλημα προεκυψε οταν δημιουργηθηκε προβλημα στο συστημα προσγειωσης του αεροπλανου ..
Warsaw plane crash: Newark Boeing 767 flight lands without wheels | Mail Online

Traveller

Member
Ήταν το SP-LPC, με το οποίο είχα την τιμή να πετάξω δυο φορές (πήγαινε - έλα) στο Hanoi τον προηγούμενο Απρίλη...

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
ευτυχως δεν τραυματιστηκε κανενας και ολα πηγαν καλα! συγχαρητηρια στο πληρωμα καμπινας οσο και στις αρχες του αεροδρομιου!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Ήταν το SP-LPC, με το οποίο είχα την τιμή να πετάξω δυο φορές (πήγαινε - έλα) στο Hanoi τον προηγούμενο Απρίλη...
Και δεν είχε δείξει κάτι "ύποπτο" τότε ... ε ... ; :rolleyes:

XRISTOS71

Member
Και δεν είχε δείξει κάτι "ύποπτο" τότε ... ε ... ; :rolleyes:

Τι ήθελες δηλαδή να κάνει ??? να αρχίσει να ανεβοκατεβάζει στον αέρα τις ρόδες :haha::haha:..

Αυτά τα πράγματα δεν ξέρεις ποτε θα συμβούν απλά πρέπει να είσαι τυχερός να μην το ζήσεις !!!

GTS

Member
Τι ήθελες δηλαδή να κάνει ??? να αρχίσει να ανεβοκατεβάζει στον αέρα τις ρόδες :haha::haha:..

Αυτά τα πράγματα δεν ξέρεις ποτε θα συμβούν απλά πρέπει να είσαι τυχερός να μην το ζήσεις !!!
Για κάποιους τρελούς (ονόματα δε λέμε αλλά ξέρουμε) αυτό θα ήταν ευχή και εμπειρία ζωής...

XRISTOS71

Member
Αν το δούμε εντελώς ψύχραιμα δεν θα ήταν κακή εμπειρία πάντως :rolleyes:

( μιλάω εκ του ασφαλούς βέβαια και με το οτι γνώρίζουμε οτι δεν έπαθε κανείς το παραμικρό ).

Οσο αφορά τον ακατονόμαστο δεν το συζητάω κάν :haha:

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη

Εγώ δεν είπα τι να κάνει! :rolleyes: Που να ξέρω; :haha: Μια ερώτηση έκανα. :roll:
Kαί τώρα σοβαρά: Εύχομαι να μη συμβεί ποτέ και σε κανέναν !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα