delmem2233
Member
Επειδή πάντα υπάρχει κάποιος που το μυαλό του κατεβάζει καλύτερες ιδέες από το δικό μας, κι επειδή αυτήν τη στιγμή το μυαλό μου έχει θολώσει μετά τις ατελείωτες ώρες αναζήτησης και σύγκρισης εισιτηρίων για Μπουένος Άιρες (ή/και σε συνδυασμό με Ρίο και Σάο Πάουλο), μοιράζομαι τον προβληματισμό μου... Θεσσαλονίκη (ή Αθήνα) – Μπουένος Άιρες – Θεσσαλονίκη (ή Αθήνα), με εναλλακτικές λύσεις για το “έλα”, όχι το “πήγαινε”, τις δύο βραζιλιάνικες πόλεις που προανέφερα. Τελευταία βδομάδα Νοεμβρίου με μέσα Μαΐου. Το φθηνότερο που έχω βρει είναι 1.085, στο airtickets, με Swiss μέχρι GRU, και μετά Αερολίνεας Αρχεντίνας. Δε θέλω να ακουστώ αχάριστος, την τιμή δε τη βρίσκω εξωφρενική, όμως δε θα με πείραζε ΚΑΘΟΛΟΥ να δώσω λιγότερα. Έχω ψάξει τις γνωστές πλάγιες μεθόδους, σπάζοντας τη διαδρομή σε κομμάτια, αγοράζοντας αυτόνομα Ελλάδα-Γερμανία-Ελλάδα, Γερμανία-Αργεντινή-Γερμανία εισιτήρια για παράδειγμα (ΚΑΙ Αγγλία, ΚΑΙ Ισπανία, ΚΑΙ Ιταλία, ΚΑΙ... Δεν-ξέρω-κι-εγώ-τι-ία), όμως τζίφος... Τα SKG-GRU-SKG εισιτήρια είναι περίπου δύο κατοστάρικα φθηνότερα, όμως τα GRU-BUE-GRU δεν είναι... Easyjet και Ryanair, κι έτσι το τελικό ταμείο βγάζει πάλι ένα ποσό κοντά στα 1100... Το Σάο Πάουλο-Μπουένος Άιρες οδικώς, παραλιακά, σταματώντας σε κάθε πόλη, το έχω ήδη κάνει, και ναι μεν το λάτρεψα, όμως προτιμώ να περάσω χρόνο και να ξοδέψω χρήματα αυτήν τη φορά βλέποντας κάτι διαφορετικό. Το Σάο Πάουλο-Ιγκουασού-Ασουνσιόν-Σάντα Φε-Ροσάριο-Μπουένος Άιρες επίσης το έχω κάνει, και δε θα ήθελα να το επαναλάβω, οπότε μόνο αεροπορικά θα έκανα το Σάο Πάουλο-Μπουένος Άιρες.
Ξέφυγα... Λοιπόν, αν, ΑΝ, κάποιος έχει κάποια... φλασιά για το πώς θα μπορούσα να περιορίσω το κόστος της μετάβασης στο Μπουένος Άιρες (με εισιτήρια όμως χωρίς χρονικό περιορισμό τριών μηνών για επιστροφή, όπως δυστυχώς συμβαίνει με τις περισσότερες προσφορές της Lufthansa), είμαι όλος αυτιά...
Ξέφυγα... Λοιπόν, αν, ΑΝ, κάποιος έχει κάποια... φλασιά για το πώς θα μπορούσα να περιορίσω το κόστος της μετάβασης στο Μπουένος Άιρες (με εισιτήρια όμως χωρίς χρονικό περιορισμό τριών μηνών για επιστροφή, όπως δυστυχώς συμβαίνει με τις περισσότερες προσφορές της Lufthansa), είμαι όλος αυτιά...