δεν χρειάζεται βίζα. εγώ δεν τρελλάθηκα πριν από αρκετά χρόνια στο Nassau beach hotel.η παραλία όμως καλή. προσπάθησε το Atlantis. καλύτερα πέρασα στο Key West αλλά επειδή είμαι αμερικανόφιλος μη με παίρνεις υπόψη. πολύ καλύτερα λένε φίλοι είναι στη Jamaica.Ηθελα να ρωτησω εχει παει κανεις στις Μπαχαμες?Ειναι αρκετα κοντα στις ΗΠΑ κ ιδιαιτερα απο το Μιαμι κ σκεφτομαι ισως να μπορεσω να το συνδιασω.Ξερετε αν χρειαζεται visa για εκει απο πριν οπως τις ΗΠΑ?
έχω μπει 2 φορές χωρίς βίζα πάντως. σίγουρα το όνομα εξιτάρει. έχει μεγάλη σημασία να διαλέξεις καλό resort σε καλό νησί γιατι εγώ είχα ατυχήσει. και βέβαια να δοκιμάσεις, καλά θα περάσεις σίγουρα ειδικά αν είναι και περίοδος χειμώνα δικού μας θα έχει και πιο σταθερό καιρό.Ευχαριστω gotobeach θα εποικοινωνησω μαζι τους.Samion δλδ λες οτι μονο το ονομα ειναι που εξηταρει?Παρολαυτα λεω να το δοκιμασω κ να εχω αποψη ο ιδιος.
αύγουστο έχει ασταθή καιρό αλλά τι να κάνεις..2ήμερη? δεν πάτε Ορλάντο? ή Key West?και καραιβική και ΗΠΑ. πάντως καλά να περάσετε.Σκεφτομαι να το συμπεριλαβω σαν 2ημερη εκδρομη απο το Μαιαμι κ να παμε στην Νασσαου την πρωτευουσα.Θα ειμαστε που θα ειμαστε στην γειτονια να μην δουμε πως ειναι αυτες οι μπαχαμες?δεν προκειται να ξαναβρεθουμε τοσο κοντα ξανα.Θα ειμαστε μηνα Αυγουστο κ διαβασα οτι γενικα εχει λιγο αστατο καιρο εκεινη την περιοδο.
Ειναι λιγο το 2ημερο?Θα ειμαστε ηδη 18μερες στις ΗΠΑ δεν μας περνει για περισοτερο.Απλα να παρουμε μια ιδεα ελεγα να λεμε οτι πηγαμε κ εκει.Ευχαριστουμε μεχρι να παμε σιγουρα θα τα ξαναπουμε μιας κ ακομα ειναι σε πρωιμο σταδιο ο σχεδιασμος.αύγουστο έχει ασταθή καιρό αλλά τι να κάνεις..2ήμερη? δεν πάτε Ορλάντο? ή Key West?και καραιβική και ΗΠΑ. πάντως καλά να περάσετε.
Γεια, μόλις γύρισα από Μαιάμι και Μπαχάμες. Δεν χρειάζεσαι visa για να μπεις μόνο διαβατηριο. Από το Μαιάμι ειναι πολυ κοντα, μπορεις να πας είτε με πλοίο γύρω στις 5 ώρες. είτε με αεροπλάνο γύρω στα 30 λεπτα πάνω κάτω η απευθείας πτήση. Οτι άλλο θες ευχαριστως να βοηθήσω.Ηθελα να ρωτησω εχει παει κανεις στις Μπαχαμες?Ειναι αρκετα κοντα στις ΗΠΑ κ ιδιαιτερα απο το Μιαμι κ σκεφτομαι ισως να μπορεσω να το συνδιασω.Ξερετε αν χρειαζεται visa για εκει απο πριν οπως τις ΗΠΑ?