panlek30
Member
Θα ήθελα την βοήθεια σας στον προγραμματισμό του επικείμενου ταξιδιού μας στο Μπαλί τον Μάιο. Θα έχουμε στην διάθεσή μας 6 βράδια (4 Ubud - 2 Nusa Dua). Έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες του φόρουμ και έχω καταλάβει ότι οι μέρες που έχουμε στην διάθεση μας είναι πολύ λίγες και πως επί της ουσίας, απλά θα πάρουμε μία γεύση. Το πρόγραμμα που έχω σκεφτεί, είναι το εξής :
30/4. Άφιξη στις 19.00 και αναχώρηση για διανυκτέρευση στο Ubud.
1/5. Ubud - Χορός Baron Keris, Πάρκο πουλιών-ερπετών, Χωριά Mas - Celuk, Δάσος Πιθήκων, Παλάτι Ubud, αγορά Ubud, σπήλαιο Ελέφαντα.
2/5. Ubud - Rafting και το απόγευμα επίσκεψη στο ναό Ulundanu Bratan.
3/5. Ubud - Kerta Gosa, φάρμα καφέ, Ναός Besakih, παλάτι Tirta gangga, παραλία Cardidasa, χωριό Tengenan.
4/5. Ημερήσια εκδρομή στο νησάκι Νusa Lembongan για snorkeling και επιστροφή στο ξενοδοχείο στη Nusa Dua.
5/5. Nusa Dua - Ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στο ναό uluwatu και έπειτα φαγητό στην παραλία jimbaran.
6/5. Nusa Dua - Παραλίες Green Bowl, Padang padang, Dreamland και επίσκεψη στο ναό Tanah Lot. Στις 12 το βράδυ πτήση επιστροφής.
Υπάρχει κάτι από τα παραπάνω που θα μπορούσα να παραλείψω ή θα έπρεπε να προσθέσω οπωσδήποτε;
30/4. Άφιξη στις 19.00 και αναχώρηση για διανυκτέρευση στο Ubud.
1/5. Ubud - Χορός Baron Keris, Πάρκο πουλιών-ερπετών, Χωριά Mas - Celuk, Δάσος Πιθήκων, Παλάτι Ubud, αγορά Ubud, σπήλαιο Ελέφαντα.
2/5. Ubud - Rafting και το απόγευμα επίσκεψη στο ναό Ulundanu Bratan.
3/5. Ubud - Kerta Gosa, φάρμα καφέ, Ναός Besakih, παλάτι Tirta gangga, παραλία Cardidasa, χωριό Tengenan.
4/5. Ημερήσια εκδρομή στο νησάκι Νusa Lembongan για snorkeling και επιστροφή στο ξενοδοχείο στη Nusa Dua.
5/5. Nusa Dua - Ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στο ναό uluwatu και έπειτα φαγητό στην παραλία jimbaran.
6/5. Nusa Dua - Παραλίες Green Bowl, Padang padang, Dreamland και επίσκεψη στο ναό Tanah Lot. Στις 12 το βράδυ πτήση επιστροφής.
Υπάρχει κάτι από τα παραπάνω που θα μπορούσα να παραλείψω ή θα έπρεπε να προσθέσω οπωσδήποτε;