Μπάσκετ: Tελικοί Α1

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και τώρα οι δύο τους.
Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναικού.
Σκέφτηκα να ανοίξω το παρόν θέμα για να σχολιάζουμε ήρεμα και χωρίς οπαδικές εξάρσεις τους τελικούς της Α1.
Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και το ψυχολογικό πλεονέκτημα ότι φέτος έχει κερδίσει τρεις φορές τον Παναθηναικό.
Εχει όμως να αντιμετωπίσει τις σημαντικότατες απουσίες Νεστέροβιτς, Βασιλόπουλου, ενώ ερωτηματικό είναι και η κατάσταση του Σπανούλη.
Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι οι τρεις παίκτες κλειδιά που μαζί με τον Τεόντοσιτς έκτιζε την ομάδα ο Ντούντα, ο οποίος πρέπει να βρει τρόπους να ξεπεράσει τα προβλήματα.
Ο Μπουρούσης είναι δύσκολο σε όλη τη σειρά να έχει την εκπληκτική απόδοση που είχε στον τελικό, και ο Ντούντα μάλλον θα καταφύγει και σε πιο κοντά σχήματα, καθώς ο Γλυνιαδάκης δεν πείθει.
Ο Παναθηναικός έχει τον αέρα του Πρωταθλητή Ευρώπης και την προιστορία μαζί του, δηλαδή ξέρει να κάνει μια νίκη στο ΣΕΦ.
Ο Πεπέρογλου τελικά ίσως να παίξει την Πέμπτη.
Προσωπικά χωρίς να έχω παρακολουθήσει φυσικά όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟ, πιστεύω ότι εκτός από τα παιχνίδια με την Μπάρτσα και ένα δεκαλεπτο με την Μακάμπι στο τελικό, δεν έχει πείσει φέτος.
Σε μια τέτοια σειρά θα παίξει ρόλο και η κούραση και η διαχείριση του ρόστερ. Σε αυτό το σημείο ο Ιβκοβιτς μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει καλύτερα από τον Ομπραντοβιτς.

Εν κατακλείδι εαν είχα τον Νεστεροβιτς και τον Σπανούλη υγιή, νομίζω ότι θα ήμουν καθαρό φαβορί, τώρα όλα είναι ανοικτά και νομίζω ότι το πρώτο παιχνίδι είναι ίσως το πιο σημαντικό, καθώς σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, η ομάδα οπλίζει με αυτοπεποίθηση, ενώ σε περίπτωση ήτταςμ πάλι θα κυνηγάει το break

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
ωραίο θέμα , τώρα για το "ήρεμα χωρις οπαδικες εξαρσεις "
αν αρχισουν να γραφουν οι δύο μονομαχοι δεν το βλεπω ......!!!!

αλλά ελπίζω να το σωζεις εσύ μια και είσαι η φωνή της λογικής στα αθλητικά θέματα ....

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αστα αυτά και κάνε μας μια θηλυκή ανάλυση-πρόβλεψη για τους αγώνες,

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
στο μπασκετ οι γνωσεις μου ειναι ελλιπείς , με τα ποδοσφαιρο τα παω καλύτερα .
Αυτα που γραφεις με καλυπτουν για τους προσεχεις αγώνες ...

Ελπιζω βέβαια να ξαναεπαναληφθεί το "θαύμα " του 99 και να σηκωσουμε τη κούπα στο ΣΕΦ
ήμουνα μέσα σε εκεινο το παιγνιδι και μου εχει μείνει αξεχαστο ....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δε βάζει κάποιο παιδάκι και το πρόγραμμα των τελικών για μας που είμαστε στα εξωτερικά να ξέρουμε τι ώρα να συντονιστούμε;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εσύ αντί να δείς καμιά πλατεία θα κάτσεις να δεις τον Καλάθη;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αγαπητέ, το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Απλώς συντονίζομαι ώστε το εστιατοριάκι όπου θα δειπνήσω να έχει wifi και να βλέπω το ματς την ώρα που τρώω ekonomiyaki (πάντα ασιατική κουζίνα για βράδυ). Ε, αν είναι και σε πλατεία, ακόμη καλύτερα.

Χωρίς πλάκα, ας βάλει κανείς το πρόγραμμα των τελικών.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
1ος αγώνας - Πέμπτη 26/5
19:00 ΠΑΟΚ-Αρης NOVASPORTS
22:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΝΕΤ
2ος αγώνας - Κυριακή 29/5
19:00 Αρης-ΠΑΟΚ NOVASPORTS
22:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ΝΕΤ
3ος αγώνας - Τετάρτη 1/6
4ος αγώνας (αν χρειαστεί) - Κυριακή 5/6
19:00 Αρης-ΠΑΟΚ NOVASPORTS
22:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ΝΕΤ
5ος αγώνας (αν χρειαστεί) - Τετάρτη 8/6

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Όταν θες είσαι πολύ χρήσιμος, ευχαριστώ...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και επειδή πάντα σε αυτά τα παιχνίδια γίνεται λόγος για τη διαιτησία στον πρώτο τελικό σφυρίζουν Σχοινάς, Αναστόπουλος, Σώμος και στον δεύτερο
Χριστοδούλου, Φούφης και Ψαριανός

JohnyE

Member
εγω ειμαι παναθηναικος.

πιστευω οτι σαν ομαδες ειναι πολυ καλυτερος ο παναθηναικος και αυτο φανηκε στην ευρωπη. ( βλεπε ολυμπιακος-σιενα , παναθηναικος-σιενα.... η μην μου πειτε οτι θα απεκλειε ποτε ο ολυμπιακος την μπαρτσελονα?)

παρολαυτα αυτα ο ολυμπιακος εχει ''μαθει'' αφενος τον παναθηναικο καλα και αφετερου του εχει παρει λιγο τον αερα φετος. Εχει και πλεονεκτημα εδρας,και δεν ειμαι και τοσο σιγουρος/αισιοδοξος για τον παναθηναικο λοιπον. αλλα στην ακρη του μυαλου μου πιστευω οτι θα... το παρουμε :)

tse_gevara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σαν Φραντσισκο
Ας γίνουν επιτέλους παιχνίδια χωρίς επεισόδια και χωρίς να γίνουμε ρεζίλι πάλι σε όλο τον κόσμο και ας νικήσει όποιος να'ναι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom