• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισραήλ Μονη στο Ισραηλ! Καμια ιδεα?? :)

christinag

Member
Επόμενο Ταξίδι
ειναι στα σκαρια!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊτή
Καλησπερα σας!!
31 Ιανουαριου φευγω για Ισραηλ και απο εκει εσωτερικη πτηση για Εϊλατ οπου θα μεινω 5 μερες για δουλεια!!! Στις 6 Φεβρουαριου, λοιπον, γυρναω Ισραηλ και θελω πριν φυγω για Αθηνα να γυρισω λιγο τα μέρη! Σκεφτομαι να μεινω 3 μερες!!
Το θεμα μου ειναι οτι θα ειμαι μονη σαν το λεμονι εκει!! Μπορει καποιος να μου προτεινει τι να κανω?? Απο θέμα ασφαλειας, είναι οκ?
Επισης, χρειαζομαι visa ή όχι? Δεν εχω ιδέα!!:xmas_redface:

Οποιαδήποτε απάντηση καλοδεχουμενη!!!
Ευχαριστωωω!!!:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:

GTS

Member
Καλησπερα σας!!
31 Ιανουαριου φευγω για Ισραηλ και απο εκει εσωτερικη πτηση για Εϊλατ οπου θα μεινω 5 μερες για δουλεια!!! Στις 6 Φεβρουαριου, λοιπον, γυρναω Ισραηλ και θελω πριν φυγω για Αθηνα να γυρισω λιγο τα μέρη! Σκεφτομαι να μεινω 3 μερες!!
Το θεμα μου ειναι οτι θα ειμαι μονη σαν το λεμονι εκει!! Μπορει καποιος να μου προτεινει τι να κανω?? Απο θέμα ασφαλειας, είναι οκ?
Επισης, χρειαζομαι visa ή όχι? Δεν εχω ιδέα!!:xmas_redface:

Οποιαδήποτε απάντηση καλοδεχουμενη!!!
Ευχαριστωωω!!!:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:
Να πας Ιερουσαλήμ 2 μέρες, έχεις πολλά να δεις σε μια καταπληκτική παλιά μεσαιωνική πόλη που φιλοξενεί τα ιερότερα μνημεία 3 μεγάλων θρησκειών. Αν είσαι εκεί Παρασκευή απόγευμα, μη χάσεις το Δυτικό Τείχος (aka των Δακρύων) με τους ορθόδοξους Εβραίους να γιορτάζουν την αρχή του Σάμπατ, φοβερή εμπειρία. Άσχετα από θρησκευτικές πεποιθήσεις, η όλη πόλη έχει φοβερή ατμόσφαιρα και μια ιερότητα στον αέρα. Βάλε και μία μέρα Τελ Αβίβ (βόλτα στη παραλία, σε μαγαζιά στη πόλη) και είσαι ΟΚ.

Και οι δύο πόλεις είναι εντελώς ασφαλείς και τη βίζα στη δίνουν στο αεροδρόμιο στην είσοδο. Όταν φεύγεις, πήγαινε τουλάχιστον 3 ώρες πριν στο αεροδρόμιο, θα σας μαδήσουν στους ελέγχους.

christinag

Member
Επόμενο Ταξίδι
ειναι στα σκαρια!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊτή
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες!!! Δυστυχώς όμως φεύγω Πέμπτη πρωι πρωι και θα χάσω το τείχος των Δακρυων..
Εκλεισα τελικα 4 μερες επιπλέον οποτε θα είναι 2 μερες Ιερουσαλημ και 2 Τελ Αβίβ!!
Το μονο που σκέφτομαι είναι οτι θα είμαι εγώ και η αφεντιά μου!!
Και αν δεν εχω εναν ανθρωπο να πω 2 κουβέντες δεν μπορώ βρε αδερφε!!
Ελπίζω να ακολουθήσει κανενας απο Ελατ γιατι δεν θα την παλέψω!!

Και πάλι ευχαριστω!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες!!! Δυστυχώς όμως φεύγω Πέμπτη πρωι πρωι και θα χάσω το τείχος των Δακρυων..
Εκλεισα τελικα 4 μερες επιπλέον οποτε θα είναι 2 μερες Ιερουσαλημ και 2 Τελ Αβίβ!!
Το μονο που σκέφτομαι είναι οτι θα είμαι εγώ και η αφεντιά μου!!
Και αν δεν εχω εναν ανθρωπο να πω 2 κουβέντες δεν μπορώ βρε αδερφε!!
Ελπίζω να ακολουθήσει κανενας απο Ελατ γιατι δεν θα την παλέψω!!

Και πάλι ευχαριστω!!!
Έχε υπόψη ότι η Πέτρα στην Ιορδανία είναι σε απόστασση 2 ωρών μόνο δρόμου από το Eilat. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία στη Μέση Ανατολή και ίσως και στον κόσμο, μάλλον αξίζει τη μια μέρα να την αφιερώσεις εκεί, ακόμη και με αυθημερόν ταξίδι. 2 μέρες Ιερουσαλήμ και 1 Τελ Αβίβ είναι αρκετότατες.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Είδες ρε taver που υπάρχουν και μερικά πράγματα που συμφωνούμε; :xmas_lol:

Καλή χρονιά!

christinag

Member
Επόμενο Ταξίδι
ειναι στα σκαρια!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊτή
Πω πω taver εχω ενθουσιαστει με την προταση σου!!! Αντε να συγκεντρωθω μετα για τη δουλεια!!!

Φτανω 31 Ιανουαριου στο Ειλατ και ελπιζω να εχω χρονο γιατι οι αγωνες ξεκινανε στις 2 φεβρουαριου! Οποτε πιστευω να προλαβω ενα day trip!
Εχεις καμια ιδεα για τρενα ή λεωφορεια? Κανοντας ενα google μου εβγαλε πακετα απο πρακτορεια με τσιμπημενες τιμες οπως αυτο: Visit Petra - Jordan, 1 Day Tours, Trip from Eilat - Israel to Petra

Θα κοιταξω αλλου και οτι προκυψει!!

Ευχαριστω!!!!:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Είδες ρε taver που υπάρχουν και μερικά πράγματα που συμφωνούμε; :xmas_lol:

Καλή χρονιά!
Όχι μόνο αυτό, υπάρχουν κι άλλα. Και γενικότερα, υπάρχουν τα πράγματα στα οποία συμφωνούμε, και τα πράγματα στα οποία έχω δίκιο... :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Όχι μόνο αυτό, υπάρχουν κι άλλα. Και γενικότερα, υπάρχουν τα πράγματα στα οποία συμφωνούμε, και τα πράγματα στα οποία έχω δίκιο... :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:
Τι διαπιστώνει κανείς: Κι εγώ ακριβώς το ίδιο λέω! :xmas_cheesygrin:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα