27 Νοεμβρίου 2010 #1 T t0xik0s New Member Μηνύματα 1 Likes 0 από μια φανατική ταξιδιώτισσα και είναι γεγονός ότι τούτο το φόρουμ μ'εχεο βοηθήσει πριν από πολλά ταξίδια μου σας ευχαριστώ όλους γι' αυτό όνειρο ζωής: να τριγυρίσω για κανα χρόνο στη Λατινική Αμερική
από μια φανατική ταξιδιώτισσα και είναι γεγονός ότι τούτο το φόρουμ μ'εχεο βοηθήσει πριν από πολλά ταξίδια μου σας ευχαριστώ όλους γι' αυτό όνειρο ζωής: να τριγυρίσω για κανα χρόνο στη Λατινική Αμερική
28 Νοεμβρίου 2010 #2 tsikarita Member Μηνύματα 91 Likes 12 Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ_ΚΟΥΒΑ Επί τη ευκαιρίας θέλω και γω να ευχαριστήσω το forum!!!! Καταπληκτικό! το δικό μου όνειρο είναι να πάω Αμερική και να ζήσω αρκετά εκεί. Last edited by a moderator: 5 Οκτωβρίου 2013
Επί τη ευκαιρίας θέλω και γω να ευχαριστήσω το forum!!!! Καταπληκτικό! το δικό μου όνειρο είναι να πάω Αμερική και να ζήσω αρκετά εκεί.
29 Νοεμβρίου 2010 #3 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Να μαι και γω για Αμερικη.Εχω το ιδιο ονειρο.Δαιβαζα πολυ Κερουακ μικρη. Καλωσηρθατε κοριτσια!