Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχω κλείσει με τα μίλια μου μια πτήση Τελ Αβίβ - Σαγκάη, η οποία γίνεται μέσω Σεούλ. Αφού την έκλεισα, διαπίστωσα πως τελικώς με βολεύει για τη μετάβαση στον επόμενο προορισμό μου να κατέβω στη Σεούλ (στον ενδιάμεσο σταθμό δηλαδή) κι όχι στη Σαγκάη. Παίρνω τηλέφωνο την αεροπορική και μου λέει πως επειδή είναι αλλαγή routing θα πρέπει να με χρεώσουν 45€, να ακυρώσουν το εισιτήριο, να μου επιστρέψουν τα μίλια και μετά να ξανακάνω κράτηση για πτήση Τελ Αβίβ-Σεούλ.
Και ρωτάω: με δεδομένο ότι θα έχω μόνο χειραποσκευή (άρα δεν υπάρχει κίνδυνος να πάει η βαλίτσα μου στη Σαγκάη), ποιος με εμποδίζει να βγω στη Σεούλ μόνος μου και να μη χρησιμοποιήσω την πτήση για Σαγκάη; Θεωρητικά το μόνο κώλυμα που βλέπω είναι ότι θα έπρεπε να έχω δηλώσει πόσο θα μείνω στη Σαγκάη (λιγότερο από 72 ώρες ώστε να μη χρειάζομαι βίζα) και να επιδείξω onward ticket από τη Σαγκάη προκειμένου να με επιβιβάσουν, αλλά σε αυτήν την περ'ιπτωση μπορώ να τους επιδείξω fake ticket.
Κάποιος; @taver ?
Και ρωτάω: με δεδομένο ότι θα έχω μόνο χειραποσκευή (άρα δεν υπάρχει κίνδυνος να πάει η βαλίτσα μου στη Σαγκάη), ποιος με εμποδίζει να βγω στη Σεούλ μόνος μου και να μη χρησιμοποιήσω την πτήση για Σαγκάη; Θεωρητικά το μόνο κώλυμα που βλέπω είναι ότι θα έπρεπε να έχω δηλώσει πόσο θα μείνω στη Σαγκάη (λιγότερο από 72 ώρες ώστε να μη χρειάζομαι βίζα) και να επιδείξω onward ticket από τη Σαγκάη προκειμένου να με επιβιβάσουν, αλλά σε αυτήν την περ'ιπτωση μπορώ να τους επιδείξω fake ticket.
Κάποιος; @taver ?