Με αυτοκαλοσωρίζω

vangie94

New Member
Γεια σας παιδιά . Με λένε Ευαγγελία και μόλις ήρθα στην παρέα σας!
Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ταξιδέψει αρκετά αλλά ύστερα απο πολλά σκηνικά που έζησα τον τελευταίο ένα χρόνο έκατσα και σκέφτηκα "είσαι 28 χρονών , τι θες να κάνεις πριν μεγαλώσεις και σε φάνε οι υποχρεώσεις?" και προφανώς σκέφτηκα τα ταξίδια που πάντα για οικονομικούς και παράξενους λόγους δεν κατάφερνα να ταξιδεύω (εδώ ούτε διακοπές τα καλοκαίρια δεν έκανα να φανταστείτε). Τέλος πάντων , μπήκα εδώ για να βρω και άλλους ανθρώπους με την ίδια κάψα με εμένα , να σας συμβουλευτώ , να μάθω απο εσάς , να διαβάσω τις εμπειρίες σας και να ξεκινήσω να κάνω σιγά σιγά το άχτι μου πραγματικότητα.
Φυσικά να σας πω οτι είμαι και τοξότης οπότε το άστρο μου δεν μου επιτρέπει να μην κάνω πραγματικότητα το στόχο μου καθώς σαν τρελή τοξοτίνα μια απ τις αγάπες μας είναι τα ταξίδια. Καλώς ήρθα λοιπόν , καλώς σας βρήκα και εδώ είμαι για να σας γνωρίζω σιγά σιγά!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλώς την, πού λαχταράς να πας;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Είσαι στο κατάλληλο μέρος, καλώς ήρθες. :)

vangie94

New Member
Καλώς την, πού λαχταράς να πας;
Να πω την πικρή μου αλήθεια επειδή δεν έχω ταξιδιωτικές εμπειρίες πολλές σκέφτομαι να ξεκινήσω με το εσωτερικό . Θέλω να ταξιδέψω μόνη εννοώ χωρίς παρέα ,αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να κλείσω με γραφείο ή να το κάνω παντελώς μόνη μου. Ο κύριος στόχος μου είναι αφού αποκτήσω ταξιδιωτική αυτοπεποίθηση με ταξίδια εσωτερικού να πάω σε εξωτερικό τύπου Αίγυπτο ,Ινδία κλπ

Extra muros

Member
Να πω την πικρή μου αλήθεια επειδή δεν έχω ταξιδιωτικές εμπειρίες πολλές σκέφτομαι να ξεκινήσω με το εσωτερικό . Θέλω να ταξιδέψω μόνη εννοώ χωρίς παρέα ,αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να κλείσω με γραφείο ή να το κάνω παντελώς μόνη μου. Ο κύριος στόχος μου είναι αφού αποκτήσω ταξιδιωτική αυτοπεποίθηση με ταξίδια εσωτερικού να πάω σε εξωτερικό τύπου Αίγυπτο ,Ινδία κλπ
Κατά τη γνώμη μου έχουν αρκετή διαφορά τα ταξίδια στο εσωτερικό από εκείνα του εξωτερικού, το λέω έχοντας περάσει περίοδο που ταξίδευα μόνο εντός Ελλάδας, οπότε το ένα δε σε προετοιμάζει ακριβώς για το άλλο. Όσο το νωρίτερο το πάρεις απόφαση για το εξωτερικό, τόσο γρηγορότερα θα αποκτήσει την εμπειρία που λες. Η Αίγυπτος, αν και δεν έχω πάει προσωπικά, ξέρω από τον κύκλο μου ότι είναι αρκετά εύκολος προορισμός από την Ελλάδα, ακόμα και χωρίς πρακτορείο, επίσης εδώ μέσα θα βρεις πολλές και κατατοπιστικές ιστορίες και πληροφορίες για να οργανώσεις το ταξίδι σου. Ινδία δε θα πήγαινα στην παρούσα φάση ανοργάνωτα, από το φόρουμ ωστόσο είναι εμφανές ότι αρκετοί το επιχείρησαν με επιτυχία. Εννοείται φυσικά πως λίγο - πολύ όλοι οι μείζονες προορισμοί εντός Ευρώπης (σε περίπτωση που δε σου φαίνεται πολύ ομοιόμορφη και βαρετή η γηραιά μας ήπειρος) είναι καλοί για "πρωτάρηδες".

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλως ηλθες..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα