Το νιώθετε και εσείς ή μόνο εγώ; Σαν κάτι να με τραβάει προς το Μεξικό και δεν μπορώ να αντισταθώ!! Δεν είναι 100% σίγουρο ακόμη αλλά μάλλον ένα σύντομο ταξιδάκι ετοιμάζεται. Σύντομο, 2-2,5 βδομάδες και μοναχικό και κατά πάσα πιθανότητα μακριά από τις τουριστικές ατραξιόν του νότου. Οι δύο ιστορίες που έχουν γράψει δυο γνωστές κύριες του travelstories δεν με καλύπτουν μιας και δεν θα φτάσω τόσο νότια, οπότε όποιος έχει πάει ή έχει πληροφορίες για το βόρειο και δυτικό κομμάτι της χώρας ας πει δυο κουβέντες.
Ήδη πήγα στη βιβλιοθήκη και δανείστηκα το Lonely Planet για το Mexico και έχω αρχίσει μελέτη και δεν κρατιέμαι!! Έρημοι και παραλίες στην Baja, φάλαινες στον Ειρηνικό, το τεράστιο φαράγγι Copper Canyon (Barranca del Cobre), kayaking με whale-sharks!! Και φυσικά ζεστός καιρός!
Πληροφορίες, συμβουλές, εμπειρίες... όλα καλοδεχούμενα.
Ήδη πήγα στη βιβλιοθήκη και δανείστηκα το Lonely Planet για το Mexico και έχω αρχίσει μελέτη και δεν κρατιέμαι!! Έρημοι και παραλίες στην Baja, φάλαινες στον Ειρηνικό, το τεράστιο φαράγγι Copper Canyon (Barranca del Cobre), kayaking με whale-sharks!! Και φυσικά ζεστός καιρός!
Πληροφορίες, συμβουλές, εμπειρίες... όλα καλοδεχούμενα.