Γεια και πάλι.Καλημέρα σε όλους!!!!! ενδιαφέρομαι να κάνω ένα ταξίδι Μεξίκο-Μπέλιζ και αν μπορέσω Γουατεμάλα!!!Λέω να παω Δεκέμβριο ή Ιανουάριο για 15 μέρες! Έχετε να μου προτείνετε κάτι?
Καλά, πώς άλλαξες απο ''Μεξικό-Μπελίζ-Γουατεμάλα'' σε ''Μεξικό-Κούβα-Τζαμάικα'';Διάβασα τις ιστορίες!!! Είναι πραγματικά μεγάλο το μεξικό! Σίγουρα δεν θα τα δω όλα! Σκέφτομαι να μείνω 5 μέρες μεξικο σιτυ και άλλες 5 στο κανκούν! Έιναι αρκετές για να γυρίσω τα τριγύρω αξιοθεατα? Όμως το ταξίδι δεν τελείωνει εδώ.Σκοπέυω να πάω μετά για 4 μέρες Κούβα (Αβάνα) και μετά άλλες 4 ή 5 Τζαμάικα! Πως θα τα συνδυάσω??? Θα δούμε!!!
Τότε αφού ίσως έχεις κατασταλάξει στο τι θές, κανόνισέ το!Εισίτηρια δεν έχω κλείσει ακόμη! Βλέπεις κάτι το ηφαίστειο στη Γουατεμάλα και το ότι σκέφτηκα να πάω μία από κούβα μου αλλάζουν τα σχέδια! Κούβα είχα πάει πριν από 5 χρόνια περίπου! Είχα επισκεφτεί το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που είναι στο λιμάνι της Αβάνας! Τότε είχα πει στον εαυτό μου ότι θα ξανά γυρίσω στην Αβάνα και οτι θα πάω μία είκονα του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ! (βλέπεις είμαι από την Αίγινα!).Την είκονα την έχω σπίτι μου τόσα χρόνια! Όσο για την Τζαμάικα? Θέλω μερικές μέρες χαλάρωσης!!!!!!