• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μεγάλη μείωση αεροπορικών εισιτηρίων από Αυστραλία για Ελλάδα

Christian

Member
Η παγκόσμια οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της στον τουρισμό υποχρεώνουν τις αεροπορικές εταιρίες να μειώσουν τις τιμές των αεροπορικών τους εισιτηρίων.

Στο πλαίσιο αυτό, μειώνονται και οι τιμές των εισιτηρίων από την Αυστραλία προς την Ελλάδα.
Την πιο εντυπωσιακή μείωση την ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η «Emirates Airlines».

Σύμφωνα με την «Emirates Airlines», από τις 20 Απριλίου έως και τις 30 Ιουνίου, ένα εισιτήριο με επιστροφή από τη Μελβούρνη προς την Αθήνα κοστίζει μόνο 1.400 δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι τέτοια εποχή η τιμή για ένα αντίστοιχο εισιτήριο ήταν σχεδόν διπλάσια!

ANA-Walking_Greece

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
πάντως στο φόρουμ κ τα μέλη του δεν φαίνεται να υπάρχει μείωση των αεροπορικών εισιτηρίων!!
το αντίθετο θα έλεγα!!!:haha:
Υ.Γ.: θα είχε ενδιαφέρον να μαθουμε σε νέο ξεχωριστό τοπικ ποιά προσφορά με φτηνα αεροπορικά εισιτήρια που ανακοινώθηκε εντός φορουμ ειχε την μεγαλύτερη αποδοχή απο τα μέλη! Εγώ για φέτος "τσίμπησα" δυο: της skyeurope k της Αλιτάλια!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Νομίζω οτι οι αεροπορικές εταιρείες έχουν στο μάτι κυρίως την αγορά της Αυστραλίας. Κάποιοι Αυστραλοί που γνώρισα μου είπαν οτι το νόμισμά τους έχει υποτιμηθεί σοβαρά και έναντι του δολαρίου και έναντι του ευρώ με συνέπεια να καθίστανται πολύ ακριβά πλέον τα ταξίδια για αυτούς.

varioAthens

Member
Μπας και παίζει ρόλο και το γεγονός ότι η Αυστραλία έχει τρελαθεί να βγάζει ταξιδιωτικές οδηγίες για την Ελλάδα παρουσιάζοντας τα πάντα εδώ μαύρα?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μπα, για όλες τις χώρες τα ίδια λένε οι Aυστραλοί. Εξάλλου πόσος κόσμος λαμβάνει υπόψιν τις ταξιδιωτικές οδηγίες και ειδικά χωρων με παράδοση στην υστερία? Οι άνθρωποι απλά είδαν το νόμισμα τους να συρρικνώνεται δραματικά και κόψανε τα πολλά ταξίδια, λογικό είναι

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
πάντως στο φόρουμ κ τα μέλη του δεν φαίνεται να υπάρχει μείωση των αεροπορικών εισιτηρίων!!
το αντίθετο θα έλεγα!!!:haha:
Υ.Γ.: θα είχε ενδιαφέρον να μαθουμε σε νέο ξεχωριστό τοπικ ποιά προσφορά με φτηνα αεροπορικά εισιτήρια που ανακοινώθηκε εντός φορουμ ειχε την μεγαλύτερη αποδοχή απο τα μέλη! Εγώ για φέτος "τσίμπησα" δυο: της skyeurope k της Αλιτάλια!
νομίζω ότι η προσφορά της αλιτάλια τσακίστηκε από τα μέλη όσο καμμία άλλη:D

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom