• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Μαρμαρις-Τουρκια

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Φιλοι θελουν να περασουν το Πασχα απο τη Ροδο στην-στο Μαρμαρις στην Τουρκια.Εχουμε καμια πληροφορια για το μερος αυτο?Αξιζει?Ειναι ,λενε μια μικρη πολη απεναντι απο Ροδο.
Απο ξενοδοχεια τι παιζει?
Ευχαριστω.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
H Μαρμαρις ειναι μαπα, αλλα η χερσονησος αξιζει.
Για ξενοδοχεια ας ριξει μαι ματια εδω: Marmaris/Selimiye Boutique Hotels | Boutique Hotels - The Best Boutique Hotels and Small Hotels
Marmaris / Bozburun Boutique Hotels | Boutique Hotels - The Best Boutique Hotels and Small Hotels
Marmaris/Selimiye Boutique Hotels | Boutique Hotels - The Best Boutique Hotels and Small Hotels
και λιγο πιο περα στην ακρη της Χερσονησου στη Datca (Εγω εμεινα στην Eski Datca και μου αρεσε περισσοτερο).

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

_antonis_

Member
Δε λέει και πολλά. Έχουν πάει οι δικοί μου, ψώνια περισσότερο. Κανένα δίωρο όμως με λεωφορείο πρέπει να είναι η διαδρομή, για το Παμούκαλε

Pamukkale - Wikipedia, the free encyclopedia

εκεί θέλω να πάω οπωσδήποτε. Αν έχουν χρόνο, γιατί να μην πάνε; Πρότεινέ το.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν ηξερα οτι το Παμουκαλε ειναι προς τα κει .
Φοβερο μερος !Το εχω κοζαρει απο καιρο.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Στο marmaris έχω πάει για δύο μέρες γυρνώντας απο τον γύρο της τουρκιάς με την μοτοσυκλέτα μου..πάνε πολλα χρόνια όμως..
Ακόμα και τότε ήταν τουριστικά αναπτυγμένο,καθαρό έχοντας στην παραλιακή του ολα τα φαγοποτεία και στους παράλληλους δρόμους τα μπαράκια και τα μαγαζιά.
Θυμαμαι καλά το υπέροχο παλιο χαμάμ του -να πεις να μην το χάσουν..
Νομίζω οτι ειναι μια συμπαθητική εξόρμηση έχοντας και προοπτική οπως το pamukkale οπως αναφέρετε παραπάνω.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Το Παμούκκαλε ειδικά με το λεωφορείο, δεν είναι 2 ώρες από το Μάρμαρις, αλλά τουλάχιστον 4.
Ο δρόμος από το Μάρμαρις μέχρι τα Μούγλα είναι ανηφορικός με πολλές στροφές και δεν γίνεται γρήγορα. Σε αποζημιώνει η θέα όμως. 1 ώρα.

Από τα Μούγλα μέχρι το Ντενιζλί ο δρόμος είναι καλύτερος, αλλά το λεωφορείο δεν δεν μπορεί να τρέξει, πάει με 90. Από το Ταβάς και μετά αρχίζουν ανηφόρες και μετά απότομες κατηφόρες. 2 ώρες

Στο Ντενιζλί μπαίνει τον περιφερειακό που συνήθως έχει κίνηση (φορτηγά) και μέχρι να μπει/βγει από την πόλη ξοδεύει κανένα μισάωρο. 0,5 ώρα.
Σε περίπτωση που τερματίζει στο Ντενιζλί (το πιθανότερο), θέλεις τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι το Παμούκκαλε.

Ντενιζλί - Παμούκκαλε μόνο 14 χιλιόμετρα, αλλά με κίνηση και χάσιμο χρόνου στο πάρκινγκ. 0,5 ώρα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Για το Παμουκαλε ,κοντολογις ,καλυτερα ειναι να μεινει καποιος στο Ντενιζλι?
Ή υπαρχει αλλη πολη μεγαλυτερη κοντα με περισσοτερα αξιοθεατα?
Ποιο ειναι το κοντινοτερο αεροδρομιο στις περιοχες αυτες?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για το Παμμουκαλε καλυτερα να μεινει κανεις στο Παμμουκαλε. Μια χαρα ξενοδοχεια υπαρχουν εκει. Υπαρχει αεροδρομιο στο Denizli, αλλα τι να το κανεις ακριβως;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Υπαρχει περιπτωση μου λενε να μην περασουν απο Ροδο ,αλλα να ερθουν απο Αθηνα τη δευτερη βδομαδα του Πασχα και μετα να καταληξουν Ροδο ,οπου διαμενει η κοπελα γιαυτο το ετος(δεν ειναι μονιμοι κατοικοι Ροδου)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom