• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Μαλδίβες Μαλδίβες και ερωτησεις...

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Όλο το νόημα του maamigili είναι να μη μείνεις σε resort πάντως.
Επειδή θα έχουμε και τον μικρό μαζί, δεν έχω βρει αξιόλογο κατάλυμα στο maamigili . πχ στο Fulhadhoo έχω βρει guesthouse ωραίο (βάση σχολίων στη booking).
Επίσης, αφού έχεις πάει, μάρκετ (έστω τυπικό) για να αγοράσουμε κάποια τρόφιμα θα βρούμε ; (με το μωρό μαζί έχουμε κάποιους περιορισμούς, ειδικά στο φαγητό)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Επειδή θα έχουμε και τον μικρό μαζί, δεν έχω βρει αξιόλογο κατάλυμα στο maamigili . πχ στο Fulhadhoo έχω βρει guesthouse ωραίο (βάση σχολίων στη booking).
Επίσης, αφού έχεις πάει, μάρκετ (έστω τυπικό) για να αγοράσουμε κάποια τρόφιμα θα βρούμε ; (με το μωρό μαζί έχουμε κάποιους περιορισμούς, ειδικά στο φαγητό)
Nαι βέβαια, άλλωστε και οι ντόπιοι από εκεί ψωνίζουν.

Irouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Κλεισαμε για Αύγουστο εισιτήρια με μίλια που βρήκαμε με Turksih και είμαστε σε διαδικασία να ψάξουμε διαμονή. Σκεφτόμασταν να μείνουμε 6-7 μέρες σε ένα "local" νησί και 2-3 μέρες σε ένα all inclusive. Απο τα "local" νησιά έχω καταλήξει στο Fulhadhoo ή στο dhigurah. Έχει κανείς πάει σε κάποιο από αυτά;

Επίσης, στο maamigili που ανέφερε ο @Yorgos έχω δει το Villa Park Sun Island Resort.
Έχω μείνει στο dhigurah είναι πραγματικά ονειρικά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.710
Νεότερο μέλος
Berry69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα