efipoly
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαδριτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αίγυπτο
Πρόκειται να φύγω ένα ταξιδάκι τον Απρίλιο για 4 μέρες. Τι προτείνετε Μαδρίτη η Βρυξέλλες ;
Ποια τα ενδιαφέροντα σου, οι προτιμησεις στο φαγητο, καιρος, που αλλου εχεις παει???? Αν τα πεις αυτα μπορεις να εχεις μια απαντηση!Πρόκειται να φύγω ένα ταξιδάκι τον Απρίλιο για 4 μέρες. Τι προτείνετε Μαδρίτη η Βρυξέλλες ;
Το Άμστερνταμ άφησέ το για άλλη φορά.Μην το σκοτώσεις έτσι..ή μονοημερη Άμστερνταμ
Χαίρομαι που προκαλώ ευθυμία μέσα στις γιορτές, αλλά από περιέργεια, αν βγάλεις τις πινακοθήκες, ποιο μουσείο της Μαδρίτης θεωρείς πιο ενδιαφέρον από τα των Βρυξελλών;Ντάξει, εκεί στο "καλύτερα μουσεία" λύθηκα στο γέλιο. Ούτε κατά την πλέον ελαφρά νύξη για ενδεχόμενη διάννοια...
σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Το Βερολινο το εχω στο μυαλο μου αλλα για τις ημερομηνίες που κοιταζω δεν εχει καλες τιμες με Aegean και δεν παει απευθειας. Οποτε άλλη φορα. Τα ενδιαφεροντα μου είναι τα Μουσεια, αξιοθέατα κτλ. αλλα παντα θελω να περπατω τις πολεις, να γεύομαι τα φαγητά τους, να βλεπω πως ζουν, να παω στα cafe τους κτλ. Γενικα δεν με ενδιαφερει η νυχτερινη ζωη...Νομιζω Βρυξελλες ειναι καλυτερο! Αν και παλι λεω τα ενδιαφέροντά σου δε μας τα ειπες! Αν δεν εχεις παει σου προτείνω και Βερολίνο. 4 μερες ειναι καλες, ειναι ωραια πολη και εχει να κανεις παααααααρα πολλα!