kipi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταυλάνδη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαλδίβες
και η easyjet παει Μαδριτη-Λισαβωνα. Το καλοκαιρι πηγαμε με 30 ευρω.
τα 200 πάντως είναι καλά για Λισαβόνα. Αλλά η Γενεύη που έχει και ακριβή διαμονή θα το ανεβάσει πολύ. όλο και κάτι καλύτερο θα βρεις με σύντομη ανταπόκριση..Ναι έχω ταξιδέψει με Iberia. Έχει γίνει low cost πια. Βρίσκω με 200 ευρώ για Λισσαβόνα αλλά θέλει διανυκτέρευση σε Γενεύη και δεν συμφέρει.
Αν βρει καλή τιμή εννοείται και με easyjet μια χαρά είναι. Εξάλλου ούτε η iberia έδινε δωρεάν βαλίτσα.και η easyjet παει Μαδριτη-Λισαβωνα. Το καλοκαιρι πηγαμε με 30 ευρω.
Ivana σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, και για τις χρήσιμες προτάσεις για πτήσεις!Χαίρομαι ιδιαίτερα που πέρασες ωραία στις δύο πανέμορφες πόλεις αυτές! Στη Μαδριτη πήγα πρινα από λίγο και με μάγεψε αλλά όχι όσο η Λισσαβόνα στην οποία νομίζω πως θα μπορούσα να ζήσω.
Οι φωτογραφίες, όπως και η ιστορία πολύ ωραίες, ενώ στην αρχή τρόμαξα όταν πρωτοδιάβασα πως άφησες την κάμερα σου σπίτι (μου χει τύχει το ίδιο μια φορά στη Ρώμη και παρόλο που ήταν η δεύτερη φορά που πήγα δεν άντεξα να μην αγοράσω καινούργια φωτογραφική / μάλιστα όχι και ακριβή αλλά είχε τουλάχιστον καλή ανάλυση).
Ήθελα να προσθέσω και εγώ κάτι για πτήσεις. Πέταξα Σεβίλλη / Μαδρίτη με Iberia express και είχε βαλίτσα μέσα, αλλά όχι και νερό/ποτό/σνακ. Δηλαδή "πιο" low cost κατάσταση (2 εισιτηρια one way 192 ευρω συνολικά - ο καθένας μας από βαλίτσα + 2 βαλίτσες καμπίνας ως χειραποσκευές + είχαμε τσάντες μας και 2 σακούλες).
Όποιος θέλει να πάει Λισσαβόνα με low cost ας δοκιμάσει easy μέσω του Malpensa, έτσι έχω γυρίσει εγώ από εκεί όταν πήγα (το συνολικό εισιτήριο Θεσ/νικη / Μπέργκαμο - Πόρτο και Λισσαβονα/ Μαλπένσα/Θεσσνικη ήταν στα 80 κάτι ευρώ - δηλαδή καλύτερα δεν γίνεται!)
Πάντα τέτοια!