Για να σου πούμε για σούπερ μάρκετ,δεν θα έπρεπεκαι κοντινά σουπερμάρκετ?
τωρα αληθεια, αμα σου πει που θα μεινει, θα προτεινεις σουπερ μαρκετ?Για να σου πούμε για σούπερ μάρκετ,δεν θα έπρεπε
να γνωρίζουμε και που θα μείνετε;
Εισαι θησαυρος..!Μόνο σούπερ μάρκετ,στα μίνι μάρκετ και στα περίπτερα
δυσκολεύομαι.
μπορώ να σε ρωτησω πώς έχεις οργανώσει το ταξίδι και πόσες μέρες θα κάτσεις σε κάθε πόλη? Θέλω κι εγώ να επισκεφθώ αυτά τα μέρη, αλλά νομίζω θέλει χρόνο. Ετσι , εχω σκεφτεί ενα ταξιδι Μαδρίτη και σε άλλο ταξίδι Ανδαλουσία από Μάλαγα. Εσυ πώς τα συνδύασες? Είναι και μακρινες οι αποστάσειςΤο καλοκαίρι έχω κλείσει ταξίδι για Μαδρίτη, Σεβίλλη, Κόρδοβα και Γρανάδα. Όσοι έχετε πάει, έχετε να προτίνετε μέρη για φθηνό φαγητό και κοντινά σουπερμάρκετ?
Το έχω οργανώσει για 15 ημέρες. 2 Κόρδοβα, 4 Σεβίλη, 4 Γρανάδα και 5 Μαδρίτη. Απ' όσα έχω διαβάσει στο φόρουμ μας, αλλά και γενικότερα, πιστεύω ό,τι θα καταφέρω να πάρω μια καλή ιδέα από την κάθε πόλη. Οι μετακινήσεις θα γίνουν με το τρένο.μπορώ να σε ρωτησω πώς έχεις οργανώσει το ταξίδι και πόσες μέρες θα κάτσεις σε κάθε πόλη? Θέλω κι εγώ να επισκεφθώ αυτά τα μέρη, αλλά νομίζω θέλει χρόνο. Ετσι , εχω σκεφτεί ενα ταξιδι Μαδρίτη και σε άλλο ταξίδι Ανδαλουσία από Μάλαγα. Εσυ πώς τα συνδύασες? Είναι και μακρινες οι αποστάσεις
Σ' ευχαριστώ πολύΠάρε για Μαδρίτη
Σ ευχαριστώ.Εισαι θησαυρος..!