Eftichia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκανη
- Ταξίδι-Όνειρο
- καραιβικη
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο
- Κεφάλαιο 3ο
- Κεφάλαιο 4ο
- Κεφάλαιο 5ο
- Κεφάλαιο 6ο
- Κεφάλαιο 7ο
- Κεφάλαιο 8ο
- Κεφάλαιο 9ο][IMG]http://www.travelstories.gr/photo/watermark.php?file=24026[/IMG
- Κεφάλαιο 10ο
- Κεφάλαιο 11ο
- Φωτογραφίες][IMG]http://www.travelstories.gr/members/eftichia-1672-albums-%F4%E1-%F4%E1%EE%DF%E4%E9%E1-%E5%DF%ED%E1%E9-%F0%E7%E3%DE-%E6%F9%DE%F2-163-picture7527-warwick-castle.jpg[/IMG
δεν ημουν καθολου σιγουρη αν θα επρεπε να γραψω γι αυτο το ταξιδι μας , αφου δεν αποτελει μια αμιγως ταξιδιωτικη ιστορια.
ηταν ομως για μενα μια εμπειρια βγαλμενη μεσα απο τις σελιδες των βιβλιων της ροζαμουντ πιλτσερ,σαν να βρισκομουν σε σκηνικο ταινιας αλλης εποχης.
ειναι το ταξιδι μας στο stratford upon avon και στο warwick στην αγγλια.
θα προσπαθησω να περιγραψω οσα ζησαμε εγω και η οικογενεια μου τις μερες των χριστουγεννων όντας φιλοξενουμενοι σε ενα υπεροχο παλιο(200 ετων)
αγγλικο σπιτι μαζι με τα 20 και πλεον ατομα μιας αγγλικης οικογενειας.
πρωτα ομως θα πρεπει να κανω μια μικρη εισαγωγη.
ο γιαννης ,ο κολλητος μας φιλος απο το γυμνασιο ζει στην αγγλια τα τελευταια 22 χρονια και ειναι παντρεμενος με τη μαιρη(καταγωγης ιρλανδικης απο πατερα ,αγγλικης απο μητερα).
τα καλοκαιρια των τελευταιων 5 ετων τα περναμε παρεα στην πολη μας αλλα και στη σαμοθρακη.
η φιλια μας ειναι παραπανω απο στενη και η προταση για τα χριστουγεννα
ειχε γινει απο το προηγουμενο καλοκαιρι!!!!!!!!!
(ας σταματησω ομως εδω μια και εχω και αρκετο διαβασμα-πολλες ιστοριες στο προσκηνιο)
ηταν ομως για μενα μια εμπειρια βγαλμενη μεσα απο τις σελιδες των βιβλιων της ροζαμουντ πιλτσερ,σαν να βρισκομουν σε σκηνικο ταινιας αλλης εποχης.
ειναι το ταξιδι μας στο stratford upon avon και στο warwick στην αγγλια.
θα προσπαθησω να περιγραψω οσα ζησαμε εγω και η οικογενεια μου τις μερες των χριστουγεννων όντας φιλοξενουμενοι σε ενα υπεροχο παλιο(200 ετων)
αγγλικο σπιτι μαζι με τα 20 και πλεον ατομα μιας αγγλικης οικογενειας.
πρωτα ομως θα πρεπει να κανω μια μικρη εισαγωγη.
ο γιαννης ,ο κολλητος μας φιλος απο το γυμνασιο ζει στην αγγλια τα τελευταια 22 χρονια και ειναι παντρεμενος με τη μαιρη(καταγωγης ιρλανδικης απο πατερα ,αγγλικης απο μητερα).
τα καλοκαιρια των τελευταιων 5 ετων τα περναμε παρεα στην πολη μας αλλα και στη σαμοθρακη.
η φιλια μας ειναι παραπανω απο στενη και η προταση για τα χριστουγεννα
ειχε γινει απο το προηγουμενο καλοκαιρι!!!!!!!!!
(ας σταματησω ομως εδω μια και εχω και αρκετο διαβασμα-πολλες ιστοριες στο προσκηνιο)
Attachments
-
71,5 KB Προβολές: 109