• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

ΜΠΑΛΙ

antonella tza

Member
παιδια καλησπερα!!! εχω κανει κρατηση για το μπαλι στις 14 φεβρουαριου αλλα με πληροφορησανε οτι υπαρχει προβλημα στο μπαλι λογω εκρηξης του ηφαιστειου (μου το ειπαν φιλοι μου που το ειδαν στο internet) στο τουριστικο που εκλεισα μου ειπαν οτι η qatar airways (που εχω κανει την κρατηση ) δεν εχει αναβαλλει τις πτησεις της και να περιμενω μεχρι τριτη τεταρτη για νεωτερα! τι κανω?? να ακυρωσω και να κοιταξω για αλλον προορισμο η να το ρισκαρω??? εχει καποιος πληροφοριες να μου δωσει σχετικα με το τι γινεται εκει????

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Δεν είναι νωρίς ακόμα για να ανησυχείς;
Έχεις 11 μέρες μπροστά σου...

GTS

Member
Το ηφαίστειο που πετάει στάχτη είναι στην Ιάβα, αλλά έχει επηρεάσει τις πτήσεις προς/από Μπαλί. Συμφωνώ με την evi, είναι νωρίς για δάκρυα, μέχρι τότε μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
παιδια καλησπερα!!! εχω κανει κρατηση για το μπαλι στις 14 φεβρουαριου αλλα με πληροφορησανε οτι υπαρχει προβλημα στο μπαλι λογω εκρηξης του ηφαιστειου (μου το ειπαν φιλοι μου που το ειδαν στο internet) στο τουριστικο που εκλεισα μου ειπαν οτι η qatar airways (που εχω κανει την κρατηση ) δεν εχει αναβαλλει τις πτησεις της και να περιμενω μεχρι τριτη τεταρτη για νεωτερα! τι κανω?? να ακυρωσω και να κοιταξω για αλλον προορισμο η να το ρισκαρω??? εχει καποιος πληροφοριες να μου δωσει σχετικα με το τι γινεται εκει????
Οι φιλοι σου θελουν να σε προφυλαξουν, αλλα τσαμπα σε φοβισαν.
Το Δεκεμβριο που μας περασε και για 20 μερες δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα στο Μπαλι.
Οι πτησεις γινονται κανονικα και δεν συντρεχει κανενας λογος ανησυχιας.
Το νησι ειχε τουριστικη πληροτητα 70% μες το Δεκεμβρη που θεωρητε και low season λογω βροχων, αλλα κανεις δε πτοητε απο τιποτα (και καλα κανει).

Ζησε το Βαλεντινο σου antonella tza εκει στα εξωτικα και μην σε προβληματιζει τιποτα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.789
Μέλη
39.519
Νεότερο μέλος
PanosZ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα