Καλησπερα φιλοι μου. Θελω την γνωμη σας για μια μονοημερη αποδραση απο Βενετια προς Βερονα η λιμνη Garda. Τι αξιζει περισσοτερο κατα την γνωμη σας?
κοίτα για τη λίμνη θα πρέπει να είστε αρκετα στο αυτοκίνητο για να κάνετε το γύρο και να σταματήσετε να δείτε κάποια απο τα πιο ομορφα χωριά (ψάξε στο forum θα βρεις πολλες πληροφορίες). Για τη Βερόνα θα κάνετε μια μονημέρη ξενάγηση στην πολη. Εχει πολλα πράγματα να δεις και πιστευω πως θα σου αρεσει. Εγω σου λεω οτι θα διαλεγα Βερόνα αλλα ειναι υποκειμενική επιλογη οχι αντικειμενική. Δεν εχει κατι ασχημο η Γκαρντα υπο αλλες συνθήκες σιγουρα θα την πρότεινα!Οτιδηποτε εχει περισσοτερα πραγματα να δεις γιατι προκειται για μια μερα μονο.
απαντησες μονος σου στο που θα πας. δες το μεγεθος της λιμνης, η μεγαλυτερη της ιταλιας. χωρις αυτοκινητο, που θα πας και τι θα δεις ?To Sirmione ειναι οντως παρα πολυ ομορφο απο οτι εχω δει απο φωτογραφιες , απλα δεν θα ειμαστε με αυτοκινητο οποτε δεν θα μπορεσουμε να την γυρισουμε την λιμνη.Θα παμε με τρενο αν ειναι και οτι προλαβουμε να δουμε. Για αυτο ειμαι μεταξυ λιμνης και Βερονας.