Ανάλογα πόσο κεφαλαιούχοι είστε. Δε νομίζω πως υπάρχει σύγκριση στο κόστος διακοπών μεταξύ Παξών και Λευκάδας. Προσωπικά, με βάση τα δικά μου δεδομένα, τη Λευκάδα δε θα την άλλαζα με τίποτα. Στους Παξούς μπορείς να πας κι ένα διημεράκι μόνο από Σύβοτα-Πάργα, δεν είναι δα και τεράστιο νησί.Καλησπερα!Θελω να κανονισω με την κοπελα μου για τις καλοκαιρινες μας διακοπες κι εχουμε αποφασισει να παμε στο Ιονιο φετος.Ειμαστε αναμεσα στη Λευκαδα και τους Παξους!Θα εχουμε αμαξι οποτε η μετακινησεις δε θα ειναι θεμα.Ποιο νησι μας προτεινετε;
Δηλαδη αν ειναι να παω στη Λευκαδα για τι κεφαλαιο μιλαμε;Για διαμονη,φαγητο,διασκεδαση;Δεδομενου οτι θα παω και μεσα στον Αυγουστο!Ανάλογα πόσο κεφαλαιούχοι είστε. Δε νομίζω πως υπάρχει σύγκριση στο κόστος διακοπών μεταξύ Παξών και Λευκάδας. Προσωπικά, με βάση τα δικά μου δεδομένα, τη Λευκάδα δε θα την άλλαζα με τίποτα. Στους Παξούς μπορείς να πας κι ένα διημεράκι μόνο από Σύβοτα-Πάργα, δεν είναι δα και τεράστιο νησί.
Αααα...Και μέσα στον Αύγουστο, και το σκέφτεσαι και για Παξούς;; Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ διακοπές τον Αύγουστο, οπότε δεν μπορώ να δώσω ακριβείς πληροφορίες. Αλλά στη Λευκάδα γενικά μπορείς να βρεις πιο φθηνή διαμονή, φαγητό, ποτά σε σχέση με τους Παξούς, ανάλογα και τα γούστα σας και τις προτεραιότητές βέβαια. Πόσες φορές θέλετε να τρώτε σε εστιατόρια ας πούμε, πόσα ποτά έξω και πού, τι είδους διακοπές θέλετε γενικά. Μπορείς να πας ακόμη και στη Μύκονο και τη βγάλεις οικονομικά, και στη Λέρο να φας μια περιουσία. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι μπορείτε να ξοδέψετε και τι θέλετε να κάνετε.Δηλαδη αν ειναι να παω στη Λευκαδα για τι κεφαλαιο μιλαμε;Για διαμονη,φαγητο,διασκεδαση;Δεδομενου οτι θα παω και μεσα στον Αυγουστο!
Ναι κατι εχω καταλαβει με μια προχειρη ματια που εριξα!Για Λευκαδα παντως που κοιταω περισσοτερο δυσκολευομαι παρα πολυ να βρω μερος να μεινουμε!Μηπως υπαρχει καποια προταση;Καποιο μερος να προτιμησουμε;Προφανως σε λογικες τιμες!Αααα...Και μέσα στον Αύγουστο, και το σκέφτεσαι και για Παξούς;; Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ διακοπές τον Αύγουστο, οπότε δεν μπορώ να δώσω ακριβείς πληροφορίες. Αλλά στη Λευκάδα γενικά μπορείς να βρεις πιο φθηνή διαμονή, φαγητό, ποτά σε σχέση με τους Παξούς, ανάλογα και τα γούστα σας και τις προτεραιότητές βέβαια. Πόσες φορές θέλετε να τρώτε σε εστιατόρια ας πούμε, πόσα ποτά έξω και πού, τι είδους διακοπές θέλετε γενικά. Μπορείς να πας ακόμη και στη Μύκονο και τη βγάλεις οικονομικά, και στη Λέρο να φας μια περιουσία. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι μπορείτε να ξοδέψετε και τι θέλετε να κάνετε.
Αααα καταλαβα!απο περιοχη εχετε καποια συγκεκριμενη να μου προτεινετε για διαμονη;Ειλικρινά, αν μιλάμε για διακοπές στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου ειδικά, ρωτάς το λάθος άτομο. Λευκάδα έχω πάει δύο φορές, τη μία αρχές Ιουλίου και την άλλη μέσα Σεπτέμβρη. Και περάσαμε υπέροχα, γιατί απλά δεν είχε κόσμο. Αλλιώς είναι όλα πιο ακριβά, λογικό είναι. Μην περιμένεις να βρεις λιγότερο από 50 ευρώ διαμονή τη βραδιά μέσα στον Αύγουστο. Εμείς και τις δύο φορές μείναμε στην ανατολική πλευρά, που έχει πιο πολλές επιλογές, και πηγαίναμε στις καλές παραλίες καθημερινά με το αυτοκίνητο.