toumpiotis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- LENSOIS MARAHENSES
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα περιλαμβάνει Νέα Υόρκη ,Σαν Φρανσίσκο,Λας Βέγκας και Κόστα Ρικα.Έχω ίδη εισιτήριο με επιστροφή για Νέα Υόρκη (29 Ιουλίου και επιστροφή 19 Αυγούστου)και ο σχεδιασμός είναι 6 μέρες Νέα Υόρκη 8 SF και LV και 6 Κόστα Ρίκα (+1 overnight flight).Για ΝΥ και Κοστα ρίκα έχω αποφασίσει τι και πως, εκεί που προβληματίζομαι είναι στο Λ.Βεγκας και Σ.Φρανσισκο.Αν και δεν έχω οριστικοποιήσει την αναλογία ημερών που θα αφιερώσω μεταξύ Σαν Φρανσισκο και Λας Βέγκας ,κλίνω σε 4 και 4 ημέρες αντίστοιχα.Αυτό συμβαίνει κυρίως διότι θέλω να κάνω την διαδρομή 66 σε συνδυασμό με Γκραν Κάνυον και συγκεκριμένα:φθανοντας στο Λας Β.παραλαβή αυτοκινήτου και κατεύθυνση προς Kingman ,Hackberry,Peach Springs και διανυκτέρευση στο Seligman η στο Williams.Την επόμενη μέρα Grand Canyon Village και εκδρομή απο Havasupai Hiltop με διανυκτερευση στο Supai Village.Στην επιστροφή κατευθυνση στα Μαύρα όρη στο Oatman όπου και διανυκτέρευση και την επομένη επιστροφή μέσω Desperanto Roaller Coaster στο LV για την τελευταία μας διανυκτέρευση .
Πώς σας φαίνεται η διαδρομή ?Πάιζει και η επιστροφή μέσω Page ,Antelope Canyon και Monunment Valley δηλαδή απο Βορρά αλλά νομίζω ότι θα χρειαζόταν ακόμη μια μέρα και δεν θα ήθελα να την στερήσω απο το Σαν Φρανσισκο ή την Νέα Υόρκη.
Κάθε πρόταση είναι εκτιμητέα ,ευχαριστώ.
Πώς σας φαίνεται η διαδρομή ?Πάιζει και η επιστροφή μέσω Page ,Antelope Canyon και Monunment Valley δηλαδή απο Βορρά αλλά νομίζω ότι θα χρειαζόταν ακόμη μια μέρα και δεν θα ήθελα να την στερήσω απο το Σαν Φρανσισκο ή την Νέα Υόρκη.
Κάθε πρόταση είναι εκτιμητέα ,ευχαριστώ.
Last edited by a moderator: