romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Μιά πολύ ωραία πρόταση κυρίως για τους βορειοελλαδίτες και μια που έρχεται και η Πρωτομαγιά είναι ο γύρος της λίμνης κερκίνης.....Πολύ κοντά απο τη θεσσαλονίκη ένα απίστευτο τοπίο με τη λίμνη,πολύ πράσινο,πολλά πράγματα να κάνεις απο το να ανέβεις σε άλογο,να κάνεις βόλτα στη λίμνη με βάρκα,η απλά να πάρεις τα μονοπάτια και να περπατήσεις,οποτε μην ξαφνιαστεις αν ξαφνικά πεσεις σε κοπάδι βουβαλιών,εγω αυτο το έζησα βρισκόμενη μέσα στο αμάξι,μονη,πηρα ενα δρομάκι και ξαφνικά ξεπρόβαλαν μπροστά μου,χι χι,λεω τώρα τι γίνεται,μήπως και μου είχε ξανασυμβεί για να ξέρω τι κανουν σε παρόμοιες περιπτώσεις,σταματησα,περίμενα να περάσουν ηρεμα ευτυχως,και ....συνέχισα,πάντως όλα αυτα μου φάνηκαν συναρπαστικά οπως και σε όλους οσους μενουμε στις πόλεις και ξαφνικά βρισκομαστε στη φύση με τα όμορφα απρόσμενα......Εκτός των άλλων αν πάτε εκει,μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το ενυδρείο της Βυρώνειας,είναι σε κοντινή αποσταση,και το φράγμα της λίμνης στο λιθότοπο.Εμένα με εντυπωσίασε η αγαπη των κατοίκων για την περιοχή τους και την αναδειξη της,την προσπαθεια για να σωσουν τη λίμνη,μεσω συλλογου με σεμινάρια για ενημέρωση των επισκεπτών,η αναβάθμιση ολης της περιοχης με προσεγμένα καταλύματα κλπ Μπράβο τους