tinkerbell
Member
Καλησπέρα σε όλους!
Πρόκειται να κάνω ένα οδικό ταξίδι στην Ιταλία, έχω κλείσει αυτοκίνητο, και έχω κάποιες απορίες.
Να σας πω ότι το ταξίδι περιλαμβάνει τα εξής:
Μιλάνο
Βερόνα
Πάδοβα
Βενετία
Φλωρεντία
Σιένα
Σαν Τζιμινιάνο
Μοντεπουλτσιάνο
Πορτοφίνο
και ό,τι άλλο προλάβω.
Και τώρα οι ερωτήσεις:
1) Στην Τοσκάνη μου είπαν να προτιμήσω τους ημιεπαρχιακούς δρόμους που είναι πιο γραφικοί. Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σήμανση για αυτές τις διαδρομές; Μην καταλήξω πάλι στον αυτοκινητόδρομο.
2) Με το πάρκινγκ στα χωριά τι γίνεται; Υπάρχουν κλειστά πάρκινγκ στα χωριά;
3) Στη Βενετία απ' ό,τι διάβασα στο forum είναι καλύτερα να παρκάρω στο Mestre. Τι λέτε; Και εκεί πώς μετακινούμαι; Είναι απολύτως απαραίτητο το βαπορέτο, ή μπορώ και με τα πόδια;
4) Αν έχετε κάποια συμβουλή για την οδήγηση, για τους ιταλικούς δρόμους, και γενικά για τους προορισμούς είναι ευπρόσδεκτη
Αν θυμηθώ και τίποτα άλλο θα επανέλθω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλά ταξίδια σε όλους!!!
Πρόκειται να κάνω ένα οδικό ταξίδι στην Ιταλία, έχω κλείσει αυτοκίνητο, και έχω κάποιες απορίες.
Να σας πω ότι το ταξίδι περιλαμβάνει τα εξής:
Μιλάνο
Βερόνα
Πάδοβα
Βενετία
Φλωρεντία
Σιένα
Σαν Τζιμινιάνο
Μοντεπουλτσιάνο
Πορτοφίνο
και ό,τι άλλο προλάβω.
Και τώρα οι ερωτήσεις:
1) Στην Τοσκάνη μου είπαν να προτιμήσω τους ημιεπαρχιακούς δρόμους που είναι πιο γραφικοί. Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σήμανση για αυτές τις διαδρομές; Μην καταλήξω πάλι στον αυτοκινητόδρομο.
2) Με το πάρκινγκ στα χωριά τι γίνεται; Υπάρχουν κλειστά πάρκινγκ στα χωριά;
3) Στη Βενετία απ' ό,τι διάβασα στο forum είναι καλύτερα να παρκάρω στο Mestre. Τι λέτε; Και εκεί πώς μετακινούμαι; Είναι απολύτως απαραίτητο το βαπορέτο, ή μπορώ και με τα πόδια;
4) Αν έχετε κάποια συμβουλή για την οδήγηση, για τους ιταλικούς δρόμους, και γενικά για τους προορισμούς είναι ευπρόσδεκτη
Αν θυμηθώ και τίποτα άλλο θα επανέλθω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλά ταξίδια σε όλους!!!