fotast
Member
Με ποια εταιρεία θα πας;Θα τα τσεκάρω άμεσα!!
Πάντως στο Ναύπλιο που ήμουν το προηγούμενο ΣΚ έδωσα πιο πολλά με τα διόδια.
Με ποια εταιρεία θα πας;Θα τα τσεκάρω άμεσα!!
Σε πιστεύω. Και εγώ για να πάω και να γυρίσω στο Λίβερπουλ τις ίδιες ημερομηνίες με εσένα από την πόλη μου το Λέστερ (3 ώρες απόσταση) θέλω 50 λίρες με το τρένοΘα τα τσεκάρω άμεσα!!
Εντάξει τότε.Για αυτό ρώτησα καθώς παραξενεύτηκα με την τιμή.Με την easy από Γενεύη όμως.
Μην εμπιστεύεσαι τυφλά το trainline/nationalrail. Από Birmingham έχει γρήγορο τρένο (London Midland trains) με £19 μετ' επιστροφής (100 λεπτά περίπου, απευθείας χωρίς αλλαγή). E, από Leicester για Birmingham υπάρχουν επιλογές (τρένα, λεωφορεία, να σε πετάξει κάποιος... - το τρένο πάντως έχει £13.70 μετ' επιστροφής). Απλά δεν τα πουλάνε συνδιαστικά γιατί αλλάζει εταιρία.Σε πιστεύω. Και εγώ για να πάω και να γυρίσω στο Λίβερπουλ τις ίδιες ημερομηνίες με εσένα από την πόλη μου το Λέστερ (3 ώρες απόσταση) θέλω £50 λίρες με το τρένο
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία καλέ μου Taver. Συνήθως έτσι ξεχωριστά τα ψάχνω και εγώ...Γιατί αν περιμένω από nationalrail και λοιπά θα ξεπαραδιαστώ. Το 50αρι το ανέφερα ενδεικτικά (καθότι αυτές τις τιμές δίνει η national rail) χαριτολογώντας με τον φίλο από πάνω.Μην εμπιστεύεσαι τυφλά το trainline/nationalrail. Από Birmingham έχει γρήγορο τρένο (London Midland trains) με £19 μετ' επιστροφής (100 λεπτά περίπου, απευθείας χωρίς αλλαγή). E, από Leicester για Birmingham υπάρχουν επιλογές (τρένα, λεωφορεία, να σε πετάξει κάποιος... - το τρένο πάντως έχει £13.70 μετ' επιστροφής). Απλά δεν τα πουλάνε συνδιαστικά γιατί αλλάζει εταιρία.
Ναι, αλλά στο κατέβασα κάτω από τα 40 ευρώ της πτήσηςΣε ευχαριστώ για την πληροφορία καλέ μου Taver. Συνήθως έτσι ξεχωριστά τα ψάχνω και εγώ...Γιατί αν περιμένω από nationalrail και λοιπά θα ξεπαραδιαστώ. Το 50αρι το ανέφερα ενδεικτικά (καθότι αυτές τις τιμές δίνει η national rail) χαριτολογώντας με τον φίλο από πάνω.
Ναι και σε ευχαριστώ πολύ. Γιατί σκεφτόμασταν για Λίβερπουλ 2 ήμερο και πριν καιρό που κοιτούσα για Νοέμβρη δεν βόλευαν ώρες, μέρες και τιμές. Τώρα μέ έψησεςΝαι, αλλά στο κατέβασα κάτω από τα 40 ευρώ της πτήσης
Το 2014 ξεκινησαμε απο θεσσαλονικη για Δουβλίνο για το St Patricks day.Tα αεροπορικα ηταν στο θεο.Πηραμε πτησεις για Λονδινο κι απο εκει πηραμε 1 τρενο για Holyhead που ανηκει στην Ουαλία και ειναι κοντα στο Λιβερπουλ που ειχε καραβι για Δουβλινο.Ειχε ανα 4 ωρες και η διαδρομη ηταν 3,5 ωρες.Πηραμε ενα αργα το βραδυ και φτασαμε γυρω στις 6 το πρωι στο Δουβλινο.Την αξιζε την ταλαιπωρια γιατι μας βγηκε λιγοτερο απο τα μισα και φτάνοντας ειχαμε ολη τη μερα.Καλησπέρα παιδιά. ξέρει κανείς τίποτα για το πλοίο Λίβερπουλ-Δουβλίνο? Αξίζει?