Γειά σας! Σκέφτομαι στο επόμενο ταξίδι μου στη Γαλλία να επισκεφτώ και τη Λυών. Έχω ακούσει πως είναι πολυ όμορφη πόλη. Αλλα επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος μάλλον θα φτασω μεσημέρι και θα φύγω την άλλη μερα το πρωι απο Λυών. Καποιος που ναχει πάει μπόρεί να μου πεί ποια είναι τα πιο ωραλια μέρη στη Λυών να επισκεφτω μιας και θαχω περιορισμένο χρόνο, αν υπάρχει και απο που μπορώ να πάρω καποιο τουριστικό λεωφορείο που να κάνει το γύρω της πόλης καθώς και αν γινονται κρουαζιέρες στο ποτάμι όπως στο σηκουάνα στο παρίσι. Αξίζει να διαθέσω πιστευετε κι αλλη μια μέρα στη Λυών; Είμαι μπερδεμένος... Αν έχεικάπιος πληροφορίες για την πόλη αυτή ας γραψει γιατι δυστυχως στο νετ μόνο στα αγγλικα γαλλικα βρίσκω. Ευχαριστώ πολύ.
υγ. θα πάω λυων με Tgv απο παρίσι. Εχει κλεισει κανεις εισιτήρια για Tgv απο ιντερνετ?? ειναι ασφαλές; Εκτυπώνεις μόνος σου το εισιτηριο αν θες λεεί και πας κατευθείαν εκεί!!! Tgveurope λεγεται το site Πουχω βρει για εισιτήρια Tgv.
υγ. θα πάω λυων με Tgv απο παρίσι. Εχει κλεισει κανεις εισιτήρια για Tgv απο ιντερνετ?? ειναι ασφαλές; Εκτυπώνεις μόνος σου το εισιτηριο αν θες λεεί και πας κατευθείαν εκεί!!! Tgveurope λεγεται το site Πουχω βρει για εισιτήρια Tgv.