• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

ΛΟΝΔΙΝΟ 1 ΕΩΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!

lina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΣΚΩΤΙΑ
γεια σας, το έγραψα καταλάθος σε άλλη κατηγορία...

παω Λονδινο 1η με 6 απριλιου με την κολλητη και τον κολλητο μου για μια συναυλια και ειπαμε να κατσουμε λιγες μερες παραπανω....εχω παει αρκετες φορες μιας και η μαμα μου ειναι απο εκει αλλα δεν το εχω γυρισει πολυ, μονο τα βασικα αξιοθεατα και θελω να τους κανω ενα καλο tour...
  • 1η απριλιου φευγουμε 13:30 απο δω...αρα φθανουμε ωρα αγγλιας 15:30, μεχρι να φτασουμε paddington θα κανουμε καμια ωρα και... που προτεινετε να παμε εκει κοντα για να μην παει χαμενη η μερα?...
  • 2 μερα : madame tussauds,buckingham για αλλαγη φρουρας,london dungeon,aquarium
  • 3 μερα: καθεδρικος αγ. παυλου,πυργος λονδινου,shakespeare's globe,tate modern,big ben
  • η συναυλια ειναι στις 4 απριλιου στις 7 το βραδυ στο 02 arena.ελεγα εκεινη την ημερα να την βγαλουμε στο hampton court μιας και θελει σχεδον 6 ωρες συνολο με το tour και το τρενο πηγαινε ελα....και να φτασουμε νωριτερα για φαγητο στο 02.
  • 5η μερα:δεν ξερω ακομα τι θα κανουμε. θελουμε να δουμε το μουσειο φυσικης ιστοριας, royal albert hall, βρετανικο μουσειο, εθνικη πινακοθηκη και westminster abbey.
  • 6η μερα: θα φυγουμε νωρις απο το ξενοδοχειο για να επισκεφθω τον θειο μου στο τοτεναμ και θα παμε καμια βολτα wood green, camden lock που μου αρεσει...πεταμε 22:00
αν εχετε να προτεινετε διαφορετικη σειρα επισκεψεων θα ηταν τελειο...εχω τρελαθει να βγαλω προγραμμα γιατι ολα κλεινουν στις 5-6...

ευχαριστω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.789
Μέλη
39.520
Νεότερο μέλος
Kaiser.de

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα