Κόστος ταξιδίων με γκρουπ και μεμονωμένα

grtt

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου μας βγάλει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Χαίρεται,

Οφείλω να ομολογήσω ότι για πολλούς λόγους, μου αρέσουν τα ατομικά ταξίδια, δηλαδή δεν προτιμώ τα γκρουπ. Ωστόσο πάντα είχα την εντύπωση ότι μου κοστίζει κάτι παραπάνω αυτή μου η επίλογη.
Παρόλα αυτά μου έκανε εντύπωση ότι ορισμένοι σε κάποια άλλα θέματα ανέφεραν ότι μεμονομένα τους κοστίζει τα μισά λεφτά, και διερωτόμαι πώς είναι δυνατόν κάτι τέτοιο αφού λογικά ένα ταξιδιωτικό πρακτόρείο πετυχαίνει καλύτερες τιμές σε ξενοδοχεία, εισιτήρια, διατροφή κλπ.
Για να μας αναλύσουν οι ειδικοί επί των θεμάτων...!

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Γιατί τα γκρουπ δεν μένουν σε πανσιόν, ξενώνες και φτηνά ξενοδοχεία, ούτε χρησιμοποιούν τα δημόσια μέσα μεταφοράς.
Τα γκρουπ πάνε σε καλά εστιατόρια και όχι σε τοπικά, που συνήθως πάνε οι μεμονωμένοι.
Τα γκρουπ επίσης συνοδεύονται από αρχηγούς και χρησιμοποιούν ξεναγούς οι οποίοι πληρώνονται.
Αν ο μεμονωμένος χρησιμοποιήσει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες υπηρεσίες που παρέχονται σε ένα γκρουπ, τότε θα πληρώσει πολύ παραπάνω.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αν ο μεμονωμένος χρησιμοποιήσει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες υπηρεσίες που παρέχονται σε ένα γκρουπ, τότε θα πληρώσει πολύ παραπάνω.
Εχει δικιο ο traveladdict. Οταν εψαχνα για Μεξικο καποια γνωστη μου εψαχνε για το ιδιο ταξιδι (περιοχη και μερες εννοω) με γκρουπ και της βγηκε πολυ παραπανω απο οτι τελικα ξοδεψα εγω.. Η διαφορα ειναι οτι θα εμενε σε ξενοδοχειο 5 αστερων στο Κανκουν ενω εγω εμεινα σε καλυβα με κρεβατι σαν αιωρα και τοποθετημενο πανω στην αμμο της παραλιας.
Εκεινη θα την πηγαιναν απο μερος σε μερος με κλιματιζομενο πουλμαν ενω εγω νοικιασα απο αυτοκινητο μεχρι golf-cart και ποδηλατο :lol:.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
dhfufjfi
ολα τα παραπάνω ισχύουν.κερδίζεις φθηνότερα αεροπορικά άν τα βγάλεις πολύ νωρίτερα,επιλέγεις εσύ ξενοδοχεία απο το internet το οποίο ειναι πολύ απλό και επιλέγεις και την περιοχή,και το πολύ πολύ,άν πάς καπου πολύ μακρια,επιλέγεις πρακτορείο μέσω internet,του ζητάς να σου κάνει ένα ταξίδι οπως το θέλεις και πίστεψέ με ειναι πολύ μα πολυ φθηνότερα,σύν οτι συναλάζεσαι με ντόπιους που ξέρουν καλύτερα τα πράγματα και τα κόλπα,και γλυτώνεις όλο το πακέτο του baby sitter που σε βάζει -βγάζει στο αεροπλάνο λές και είσαι μόγγολο,τον έχεις και στο κεφάλι σου όλο τον καιρό και τον πληρώνεις και αδρά για τις χάλια υπηρεσίες του!!! άσε κατά τα 80 βλέπομε ! lol.

grtt

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου μας βγάλει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλά η αλήθεια είναι ότι από τους βασικού λόγους που ταξιδεύω μόνος είναι διότι θέλω να συναναστρέφομαι με τους ντόπιους, να χρησιμοποιώ τις συγκοινωνίες που χρησιμοποιούν, να μπαίνω στο κλίμα κάθε χώρας γενικά!

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
εγω ενας απο τους πολλους λογους που δεν παω με γκρουπ ειναι η κοροιδια για τα ξενοδοχεια,πχ."θα εχετε δικλινο με θεα θαλλασα οπως το ζητησατε"πας εκει βρισκεις 2 μονα κρεβατια και θεα κατι νταμαρια στην καλυτερη!!!!!γιατι ρε φιλεναδα εγω αυτο το δωματιο δεν σου πληρωσα(αναφερομαι στο ελληνικο πρακτορειο)γιατι οσες φορες δηλαδη εχω κλεισει απο ξενα σαιτ(alpharooms,lastminyte,asiarooms)εχω παρει αυτο που πληρωσα+πιο φθηνο απ'οτι μου το δινεις εσυ!!!!!!!!!!!γιατι με την τιμη που πληρωνεις εδω και παιρνεις το νταμαροδωματιο στο ξενο παιρνεις θεα θαλλασα!
οσο για τα αεροπορικα εχει απολυτο δικιο η ρενατα!
+το οτι σε πανε οπου θελουν αυτοι και απ'οπου περνουν μιζες σαν προβατο προς σφαγη:mad:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Καλά η αλήθεια είναι ότι από τους βασικού λόγους που ταξιδεύω μόνος είναι διότι θέλω να συναναστρέφομαι με τους ντόπιους, να χρησιμοποιώ τις συγκοινωνίες που χρησιμοποιούν, να μπαίνω στο κλίμα κάθε χώρας γενικά!
Κι εγώ ακριβώς το ίδιο νιώθω!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
...μετα τα 80....και βλεπουμε:love1: αν θα παω με πρακτορειο.
ειναι πολυ φτηνοτερα μονος.
για εξωτικους προορισμους δε μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν εχω παει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom