Υπέροχο τραγούδι! Χωρίς να καταλαβαινω τι λέει με ταξίδεψε. Ευχαριστώ.Sezen Aksu - istanbuL istanbuL oLaLi (από το αηδόνι της γείτονος)
[URL="istanbuL oLaLi[/URL]
ειναι το ξενοδοχείο που προτιμώ και εγώ.εκεί μένω καθε φορά γιατί ειναι κοντά σε όλα και μπορείς να κατευθυνθείς άνετα προς την παλιά πολη,όλο ευθεία το τέλος της isticlal cadesi,να κατέβεις τον galata και αμέσως να διασχίσεις την γέφυρα που θα σε βγάλει κατευθείαν στην αιγυπτιακή αγορά..Ετοιμαζόμαστε για Πόλη αρχές Απριλίου πάλι. Με ωραία παρέα, Εκλεισα ήδη δωμάτια στο Pera Toulip, ωραίο ξενοδοχείο, σικάτο, με τρομερό spa, πολύ κοντά στο ιστορικό Pera Palace που ανακαινίζεται.
Μετρό καρντιά μου δεν έχει...να παρω ταξι απο αεροδρομιο για ταξιμ ,η το metro tram η το εξπρεςς bus
απο αποψη χρονου ρωταω αν αξιζει.δηλαδη αν ειναι να παρω ταξι και κανω 1 ωρα να φτασω περνς και το μετρο.
ευχαριστω!
και εγω αυτο σκεφτομαι να κανωΤο μετρο που ξεκιναει απο το αεροδρομιο φτανει μεχρι το ak saray. Εγω το παιρνω μεχρι εκει και μετα παιρνω ταξι για Ταξιμ. Δεν εχω κανει ομως ποτε ολη την διαδρομη με ταξι ή με το λεωφορειο οποτε δεν μπορω να κανω χρονικη συγκριση.
Δεν εννοω το orient express! Εχει κανoνικο μετρο μεχρι την περιοχη του ak saray που ειναι περιπου 5 λεπτα με το τραμ απο την Αγια Σοφια. Αυτο που μαλον εννοουσε ο traveller ειναι πως δεν εχει μετρο απο το αεροδρομιο για την ταξιμ, πραγμα που ειναι σωστο.τελικά έχει μετρό ή δεν έχει?????????
μήπως ενοείς ευδοκία το κόκινο βαγόνι του orient express???????
Tip: Στο ak saray, μολις ανεβεις τις σκαλες (απ΄οσο θυμαμαι δεν εχει κυλιωμενες και αρα εχει λιγο κουβαλημα!!) και βγεις στην πλατεια μην παρεις ταξι απο αυτα που ειναι σταθμευμενα ακριβως μπροστα, προσπαθησε να απομακρυνθεις λιγα μετρα και να παρεις διερχομενο. Αυτοι που ειναι στην συγκεκριμενη πιατσα συχνα περιμενουν τουριστες για να "βγαλουν μεροκαματο".και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω