Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Όταν έκλεινα εισιτήρια και ξενοδοχείο μήνες πριν, αμφέβαλα αρκετά - λόγω της πολιτικής κατάστασης στην Τουρκία - για την πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού. Ευτυχώς οι φόβοι μου διαψεύσθηκαν κι έτσι 19 Σεπτεμβρίου αντικρίζω τον Βόσπορο μέσα από αυτή την υπέροχη κορνίζα.
Ήταν μόνο τέσσερεις ημέρες. Λίγες μεν αλλά τόσο γεμάτες από εικόνες, συναισθήματα και γεύσεις ώστε είχαμε την αίσθηση πως ήμασταν εκεί ένα μήνα.
Ο καλός μου δε – που χρειάστηκα χρόόόόνια για να τον πείσω να πάμε – όταν φεύγαμε μου ανακοίνωσε με σιγουριά: ‘Θα ξαναέρθουμε’ !!!!!!!
Αυτή τη φορά ήταν μαζί μας κι ένα φιλικό ζευγάρι. Τι άλλο λοιπόν να ζητήσει κανείς από την ζωή του όταν βρίσκεται με ωραίο καιρό και καλή παρέα ΣΤΗΝ Πόλη;
Το πρόγραμμά μου, αν και χαλαρό, ήταν άρτιο. Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια!
Περιελάμβανε αξιοθέατα, βόλτες, χαμάμ και πολύ φαγητό!
Ήταν μόνο τέσσερεις ημέρες. Λίγες μεν αλλά τόσο γεμάτες από εικόνες, συναισθήματα και γεύσεις ώστε είχαμε την αίσθηση πως ήμασταν εκεί ένα μήνα.
Ο καλός μου δε – που χρειάστηκα χρόόόόνια για να τον πείσω να πάμε – όταν φεύγαμε μου ανακοίνωσε με σιγουριά: ‘Θα ξαναέρθουμε’ !!!!!!!
Αυτή τη φορά ήταν μαζί μας κι ένα φιλικό ζευγάρι. Τι άλλο λοιπόν να ζητήσει κανείς από την ζωή του όταν βρίσκεται με ωραίο καιρό και καλή παρέα ΣΤΗΝ Πόλη;
Το πρόγραμμά μου, αν και χαλαρό, ήταν άρτιο. Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια!
Περιελάμβανε αξιοθέατα, βόλτες, χαμάμ και πολύ φαγητό!
Last edited: