zoitsa έχομε ένα παλληκάρι στην κούβα και όμορφο και έξυπνο!!καλησπερα σε ολους.ψαχνω για ταξιδι στην κουβα.εχει να μου προτεινει κανεις καποιο καλο casa particular?εχω μπερδευτει με τοσα που εχω δει...Ευχαριστω
για αργάμιση τον κόβωπάντως δεν θα μας κρεμάσει,όπως πάντα τα φώτα του θα τα δώσειπότε βγαίνει ο yorgos ρε παιδιά?????
καλησπερα σε ολους.ψαχνω για ταξιδι στην κουβα.εχει να μου προτεινει κανεις καποιο καλο casa particular?εχω μπερδευτει με τοσα που εχω δει...Ευχαριστω
αν επιτρεπεται ποιες ημερομηνιες; γιατι εγω τετοιες τιμες δεν βρηκα! με air france εχει 1300ευρω το ατομο και σκεφτομαστε να παμε με γκρουπ 13μερες 2100ευρω. Γενικα, εχουμε καταμπερδευτει γιατι ενω λεγαμε να παμε μονοι μας για πιο φτηνα, με 30ευρω το ατομο σε "σπιτια" θα βγει η εκδρομη 2000το ατομο!!! οποτε σκεφτομαστε πολυ σοβαρα να παμε με γκρουπ και να εχουμε και εξαιρετικο ξενοδοχειο με ημιδιατροφη. Μη παμε δηλαδη μονοι μας και μας στηχισει το ιδιο με κατι εκδρομες , μετακινησεις και φαγητα. Μας ανεβαζουν πολυ τα εισητηρια εμας... Σε ποια site ψαχνεις; εγω airtickets, travelplanet24, και pamediakopes.Καλησπέρα,
επειδή και εγώ ετοιμάζομαι για Κούβα,
θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις βρει αεροπορικά
και σε τι τιμή.
Εγώ που ψάχνω για Αύγουστο το φθηνότερο που βρήκα είναι στα 1100 μέσω Φρανκφούρτης με Luf-condor