εγω δεν μπορω να βοηθησω. εκτος ακτοπλοικων. αν και με καμμία από τις 2 εταιρείες δεν έχω προσωπική εμπειρία, οποτε θα περιμένουμε τις εμπειρίες σου και από το πλοίο (ιδιαίτερα απ' αυτό..). με καίει η απορία :Express ή φάλαινα?Ετοιμάζουμε ενα ταξειδάκι την Μεγάλη Εβδομάδα, Ανκονα Λιβόρνο Κορσική.
Τι πληροφορίες ή εμπειρίες υπάρχουν, κύρια για την ασφάλεια των αυτοκινήτων στην Κοσρική? Κάποιο όμορφο - ιδιαιέτερο μέρος ή διαδρομή!!!!!
Περιμένω απαντήσεις & καλά ταξείδια......
Kαλη επιλογη.Ημουν τον Σεπτεμβρη.Περασα απο Λιβορνο βορεια Σαρδηνια γυρισα τρεις μερες εκει και υστερα περασα στην νοτιο κορσικη κανοντας τον γυρο του νησιου.Προβλημα με το αυτοκινητο δεν ειχα κανενα και ουτε αισθανθηκα κατι που να με ανησηχησε.Η δυτικη πλευρα του νησιου ειναι ολο στροφες και αποκρημνους δρομους με υπεροχη θεα προς την θαλασσα.Η αν. πλευρα ειναι επιπεδη χωρις κατα την γνωμη μου να εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον.Η ενδοχωρα με ψηλα βουνα και υπεροχη φυση.Το μερος που σας προτεινω να επισκεφθειτε οποσδηποτε ειναι το Bonifacio στο νοτο.Εχει φυσικη ομορφια και θα δειτε εικονες πολυ σπανιες.Καλο σας ταξειδι!!Ετοιμάζουμε ενα ταξειδάκι την Μεγάλη Εβδομάδα, Ανκονα Λιβόρνο Κορσική.
Τι πληροφορίες ή εμπειρίες υπάρχουν, κύρια για την ασφάλεια των αυτοκινήτων στην Κοσρική? Κάποιο όμορφο - ιδιαιέτερο μέρος ή διαδρομή!!!!!
Samion, το μηνυμα αυτο τότε ειναι για σενα..εγω δεν μπορω να βοηθησω. εκτος ακτοπλοικων. αν και με καμμία από τις 2 εταιρείες δεν έχω προσωπική εμπειρία, οποτε θα περιμένουμε τις εμπειρίες σου και από το πλοίο (ιδιαίτερα απ' αυτό..). με καίει η απορία :Express ή φάλαινα?
thnks japetus για την άψογη ανταπόκριση!μας λείπει όμως το όνομα του πλοίου που πήγες. δεν πιστεύω να πήρες την Αριάδνη μας?Samion, το μηνυμα αυτο τότε ειναι για σενα..
Προσφατα γυρισα απο Σαρδηνία, όπου είχα πάει με τη "φάλαινα" που αναφέρεις, δηλαδή την εταιρεία Moby.
Την προτίμησα πιο πολύ για την πλάκα και το γενικοτερο κονσεπτ της εταιρειας, αν και πάντα ήθελα να ανέβω σε ενα απο τα πλοία "Express" που γραφεις της GNV που τα εβλεπσ παλιοτερα να φευγουν καθε μερα από τη Γενοβα πηγαινοντας μεχρι την Τυνησία.
Πήρα το πλοίο απο Τσιβιταβέκια για Όλμπια και μου εκανε εντυπωση η πληθωρα εταιριων που κανουν διαδρομες Ιταλία - Σαρδηνία, εκτός των δύο που αναφέρεις ειναι στο παιχνίδι και η SNAV, η Tirennia και η Corsica / Sardinia ferries.
γεια σου τελικα πηγες Κορσικη; εγω το καλοκαιρι ημουν 1μηνα Σαρδινια με ιχ αν θελεις κατι το καλοκαιρι σκοπευω 1 μηνα Σικελια.αν ξερεις κατι για κορσικη γραψε μου ειχα βρει καποιους γαλλους και μου προτειναν Σικελια αντι ΚορσικηΕτοιμάζουμε ενα ταξειδάκι την Μεγάλη Εβδομάδα, Ανκονα Λιβόρνο Κορσική.
Σ ευχαριστώ για την ανταπόκρισηΓια να το δούνε τα παιδιά που έχουν ταξιδέψει προς τα εκεί... και να σου απαντήσουν!