• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25 (Le Roi - Χαλάνδρι)

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας στο Le Roi στο Χαλάνδρι;

• Total voters
    34

paefstra

Member
Εγώ βλέπω ότι όλοι μπορούν να προγραμματίζουν ταξίδια για όλη την επόμενη χρονιά η για όλα τα επόμενα Σ/Κ αλλά όχι ένα κατάστημα στην Αθήνα. Γιατί απλά θέλουν κάποιον άλλο να το κάνει.
Ακόμη και αυτό που έκλεισες και ακυρωσες ήταν μια χαρά. Όσοι κρυώνουν ας μη έρθουν.
Αν κάποιος πρότεινε κάποιο άλλο καλύτερο με ένα τηλεφώνημα όπως και έγινε θα ακυρωνοταν
Κατά τα άλλα μπορούμε να είμαστε στις χριστουγεννιάτικες αγορές με υπό το μηδέν και να περνάμε τέλεια!!
Ειχε τοσο σοβαρο θεμα προσβασιμοτητας σε τουαλετα που θα επεφταν καταρες.
Ειναι τοσο ακαταλλο που ακομη ειναι διαθεσιμο και υποθετω οτι θα συνεχισει να ειναι. Οποιος θελει το κλεινει.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Να κάνω αντιπρόταση ? Fridays με χ 40 ή ακόμα καλύτερα πάμε Κωτσό χ 100 :bleh: :haha:

Υ.Γ Με χιουμοριστική διάθεση αφού πρώτο μέλημα είναι οι πόντοι ! Όχι του καλσόν, οι άλλοι.

Spark

Member
Εγώ βλέπω ότι όλοι μπορούν να προγραμματίζουν ταξίδια για όλη την επόμενη χρονιά η για όλα τα επόμενα Σ/Κ αλλά όχι ένα κατάστημα στην Αθήνα. Γιατί απλά θέλουν κάποιον άλλο να το κάνει.
Ακόμη και αυτό που έκλεισες και ακυρωσες ήταν μια χαρά. Όσοι κρυώνουν ας μη έρθουν.
Αν κάποιος πρότεινε κάποιο άλλο καλύτερο με ένα τηλεφώνημα όπως και έγινε θα ακυρωνοταν
Κατά τα άλλα μπορούμε να είμαστε στις χριστουγεννιάτικες αγορές με υπό το μηδέν και να περνάμε τέλεια!!
σήμερα θα δω και θα μιλήσω με bar owners, πάω να φάω και μια μηλόπιτα για δοκιμή,
θα έχουμε και Cheesecake βύσσινο-κεράσι για τους εναλλακτικούς..

varioAthens

Member
Μονο που δεν αφηνεις "ονομα του φορουμ" αλλα το δικο σου ουτε αφηνεις νουμερο κινητου του φορουμ αλλα το δικο σου για συνεννοησεις ως την τελευταια μερα.
Εγω που ειχα κλεισει προπερσι παντως την κρατηση στο ονομα του φορουμ την εκανα

Spark

Member
Έκανα έρευνα αγοράς, είδα μερικά καταστήματα όμως αυτά έχουν τραπέζια και καθίσματα άρα είναι ακατάλληλα. Είχα και επικοινωνία με τον διαχειριστή του Φουάρ

Ενοικίαση Χώρου - Φουάρ - Restaurant & Bar Athens

Πήρα αυτό το μέιλ:

Καλημερα σας και ευχαριστουμε για την επικοινωνια.
Υπαρχει διαθεσιμοτητα 1/2/25 και μπορουμε να φιλοξενησουμε την εκδηλωση σας.
Το κοστος για ανοιχτο μπαρ , που περιλαμβανει ολα τα ποτα ροης και τα κλασσικα cocktail (εξαιρουνται μονο premium labels και signature cocktail) ειναι στα 25 ευρω το ατομα συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ.

Παραμενω στη διαθεση σας.
όνομα...

Θέμα: ενοικιαση χωρου για εκδηλωση
Σώμα μηνύματος:
Ενδιαφερόμαστε να κάνουμε εκδήλωση κοπή πίτας την 1 Φεβ 2025, θα είμαστε 50 άτομα, θέλουμε απογευματινή ώρα και χρήση μπαρ για ποτά. παρακαλώ απαντήστε εάν υπάρχει διαθεσιμότητα και τους όρους /τιμή.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ο χώρος είναι εξαιρετικός όμως θεωρώ τα 25ε πολλά για να δώσουν τα μέλη,
σε ταβέρνα τρώνε/πίνουν 2 άτομα και δίνουν τόσα,
από την άλλη Σάββατο 1 Φεβ κάθε μαγαζί κάνει μεγάλο τζίρο, δεν θα μας έδιναν χώρο για λίγα χρήματα νομίζω.
Αυτά έκανα εγώ, έγραψα τι βρήκα, δεν προτείνω το Φουάρ..
και βλέπω ότι οι σαλονικιές έχουν βρει καφετέρια...

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σε ποια ταβέρνα δίνεις τόσα; 25 ευρώ είναι 2 κοκτέιλ (και με το ζόρι)

Spark

Member
Σε ποια ταβέρνα δίνεις τόσα; 25 ευρώ είναι 2 κοκτέιλ (και με το ζόρι)
Στην ταβέρνα που έφαγα χθες στο κέντρο Αμπελοκηπων, έδωσα για ένα πιάτο μανιτάρια (πολύ γεμάτο) και ένα πιάτο ποικιλία τυριών και ένα καραφάκι τσίπουρο, 25 €

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Στην ταβέρνα που έφαγα χθες στο κέντρο Αμπελοκηπων, έδωσα για ένα πιάτο μανιτάρια (πολύ γεμάτο) και ένα πιάτο ποικιλία τυριών και ένα καραφάκι τσίπουρο, 25 €
Άρα δύο ορεκτικά και τσίπουρο χύμα. Τώρα το έθεσες σωστά. Νόμιζα πως εννοούσες γεύμα για 2.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έκανα έρευνα αγοράς, είδα μερικά καταστήματα όμως αυτά έχουν τραπέζια και καθίσματα άρα είναι ακατάλληλα. Είχα και επικοινωνία με τον διαχειριστή του Φουάρ

Ενοικίαση Χώρου - Φουάρ - Restaurant & Bar Athens

Πήρα αυτό το μέιλ:

Καλημερα σας και ευχαριστουμε για την επικοινωνια.
Υπαρχει διαθεσιμοτητα 1/2/25 και μπορουμε να φιλοξενησουμε την εκδηλωση σας.
Το κοστος για ανοιχτο μπαρ , που περιλαμβανει ολα τα ποτα ροης και τα κλασσικα cocktail (εξαιρουνται μονο premium labels και signature cocktail) ειναι στα 25 ευρω το ατομα συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ.

Παραμενω στη διαθεση σας.
όνομα...

Θέμα: ενοικιαση χωρου για εκδηλωση
Σώμα μηνύματος:
Ενδιαφερόμαστε να κάνουμε εκδήλωση κοπή πίτας την 1 Φεβ 2025, θα είμαστε 50 άτομα, θέλουμε απογευματινή ώρα και χρήση μπαρ για ποτά. παρακαλώ απαντήστε εάν υπάρχει διαθεσιμότητα και τους όρους /τιμή.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
από την άλλη Σάββατο 1 Φεβ κάθε μαγαζί κάνει μεγάλο τζίρο, δεν θα μας έδιναν χώρο για λίγα χρήματα νομίζω.
Αυτά έκανα εγώ, έγραψα τι βρήκα, δεν προτείνω το Φουάρ..
και βλέπω ότι οι σαλονικιές έχουν βρει καφετέρια...
Αν περιμένουν ότι κάποιος θα μετρήσει κεφάλια και θα πληρώσει το λογαριασμό (όπως π.χ. σε γάμους), αυτό δε δουλεύει, ή δουλεύει πολύ δύσκολα, με κάποιον από μας να παίρνει ρίσκο για τυχόν κακοπληρωτές (δε γνωριζόμαστε όλοι, θυμίζω). Αν είναι διατεθειμένοι από το μαγαζί να κάνουν αυτοί την είσπραξη με άνθρωπο στην είσοδο, ή ακόμα καλύτερα αν είναι διατιθεμένοι να χρεώνουν τον καθένα για την κατανάλωσή του στο μπαρ, τότε μας κάνει το σύστημα (για την τιμή δεν ξέρω)

Spark

Member
Αν περιμένουν ότι κάποιος θα μετρήσει κεφάλια και θα πληρώσει το λογαριασμό (όπως π.χ. σε γάμους), αυτό δε δουλεύει, ή δουλεύει πολύ δύσκολα, με κάποιον από μας να παίρνει ρίσκο για τυχόν κακοπληρωτές (δε γνωριζόμαστε όλοι, θυμίζω). Αν είναι διατεθειμένοι από το μαγαζί να κάνουν αυτοί την είσπραξη με άνθρωπο στην είσοδο, ή ακόμα καλύτερα αν είναι διατιθεμένοι να χρεώνουν τον καθένα για την κατανάλωσή του στο μπαρ, τότε μας κάνει το σύστημα (για την τιμή δεν ξέρω)
Σε προηγούμενο ποστ πρότεινα αυτό το σύστημα:
" Να δημιουργηθεί ένα νέο θέμα στο φορουμ που θα δηλώνουν συμμετοχή μέλη δίχως να γράφουν άσχετα. Το νέο θέμα μπορεί να ονομάζεται "Συμμετοχές για κοπή πίτας Αθήνας".
Το κάθε μέλος που θα ποστάρει εκεί θα δηλώνει υπεύθυνα πως θα συμμετέχει και θα παίρνει μήνυμα με ΙΒΑΝ για κατάθεση χρημάτων. "

και οι βασιλόπιτες παραγγελία από φούρνο πχ βενέτη για 50 άτομα ( 7 πίτες Χ 8 κομμάτια =56κ
7πίτες Χ16 =112€ )

Last edited:

bandit650

Member
Le Roi · Agias Paraskevis 126, Chalandri 152 32, Greece

Το καταστημα ειναι ακριβως στη εξοδο του μετρο Αγια Παρασκευη.
Εχω παει πολλες φορες και ειναι ωραιο μεγαλο και με ροκ μουσικη.
Πηρα τηλεφωνο και υπαρχει διαθεσιμοτητα και δυνατοτητα για το Σαββατο που μας ενδιαφερει.

@Spark ο βενετης ειναι πολυ ακριβος νομιζω.

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Le Roi · Agias Paraskevis 126, Chalandri 152 32, Greece

Το καταστημα ειναι ακριβως στη εξοδο του μετρο Αγια Παρασκευη.
Εχω παει πολλες φορες και ειναι ωραιο μεγαλο και με ροκ μουσικη.
Πηρα τηλεφωνο και υπαρχει διαθεσιμοτητα και δυνατοτητα για το Σαββατο που μας ενδιαφερει.

@Spark ο βενετης ειναι πολυ ακριβος νομιζω.
Αυτό μπορεί να είναι καλή φάση. Δεν ζητάνε κάτι περίεργο για την κράτηση;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.484
Νεότερο μέλος
dvasilo_

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα