• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25 (Le Roi - Χαλάνδρι)

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας στο Le Roi στο Χαλάνδρι;

• Total voters
    34

Spark

Member
Οργανωθείτε γρήγορα γιατί 3 εβδομάδες απομένουν και τα μέρη δεν θα είναι διαθέσιμα τελευταία στιγμή. Προτείνω:

1> Να παρακαλέσετε συντονιστή (κατ) να συγκεντρώσει χρήματα απο τις συμμετοχές και να κάνει την οργάνωση, δηλαδή να κλείσει χώρο και να παραγγείλει πίτες από φούρνο.
Εάν θέλει να το κάνει η paefstra που είναι αξιότιμη και ενδιαφέρεται πολύ.

2> Να δημιουργηθεί ένα νέο θέμα στο φορουμ που θα δηλώνουν συμμετοχή μέλη δίχως να γράφουν άσχετα. Το νέο θέμα μπορεί να ονομάζεται "Συμμετοχές για κοπή πίτας Αθήνας".
Το κάθε μέλος που θα ποστάρει εκεί θα δηλώνει υπεύθυνα πως θα συμμετέχει και θα παίρνει μήνυμα με ΙΒΑΝ για κατάθεση χρημάτων. Όποιος δηλώσει εκεί πως θα έρθει και δεν έρθει και δεν πληρώσει να έχει δώρο ban για το 2025!

3> Είμαι στον Χολαργό γι αυτό προτείνω αυτά τα καταστήματα (Boogie bar)
Νυχτοπερπατήματα στον Χολαργό: 7 μπαρ έκπληξη

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Η Θεσσαλονίκη πότε κόβει, μήπως φάμε φέτος τραβελστορίτικη βασιλόπιτα;

paefstra

Member
1> Να παρακαλέσετε συντονιστή (κατ) να συγκεντρώσει χρήματα απο τις συμμετοχές και να κάνει την οργάνωση, δηλαδή να κλείσει χώρο και να παραγγείλει πίτες από φούρνο.
To μονο που εκανα ηταν μια προσπαθεια στο μαγαζι που προτειναν περσι και ειναι στη γειτονια μου. Και μετα ακυρωσα.
Δεν αποκλειεται την τελευταια στιγμη να προκυψει κατι οικογενειακο υγειας και να λειπω στο πατρικο μου. Αλλα θα σε αφησω σε καλα χερια της @varioAthens

8avos

Member
Με τραπεζια ηταν ο χωρος ή με σταντ;
Κάνε ένα κόπο google αρε το και δες φωτογραφίες.

Ηταν ένας πολυεπίπεδος (με ένα σκαλάκι υψομετρικό) χώρος εσωτερικά και άλλος ένας εξωτερικά.

Εχει τραπεζάκια έχει και σκαμπό - σταντ.
Εμείς του είχαμε πει να διαμορφώσουμε κάπως τον χώρο μας και μας το επέτρεψε εσωτερικά του μαγαζιού.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Οργανωθείτε γρήγορα γιατί 3 εβδομάδες απομένουν και τα μέρη δεν θα είναι διαθέσιμα τελευταία στιγμή. Προτείνω:

2> Να δημιουργηθεί ένα νέο θέμα στο φορουμ που θα δηλώνουν συμμετοχή μέλη δίχως να γράφουν άσχετα. Το νέο θέμα μπορεί να ονομάζεται "Συμμετοχές για κοπή πίτας Αθήνας".
Το κάθε μέλος που θα ποστάρει εκεί θα δηλώνει υπεύθυνα πως θα συμμετέχει και θα παίρνει μήνυμα με ΙΒΑΝ για κατάθεση χρημάτων. Όποιος δηλώσει εκεί πως θα έρθει και δεν έρθει και δεν πληρώσει να έχει δώρο ban για το 2025!

3> Είμαι στον Χολαργό γι αυτό προτείνω αυτά τα καταστήματα (Boogie bar)
Νυχτοπερπατήματα στον Χολαργό: 7 μπαρ έκπληξη
1. Έχω πει ότι δεν μπορώ να αναλάβω τη διοργάνωση.
2. Όταν βρουμε μέρος θα βάλουμε και ερωτηματολογιο για συμμετοχές. Αυτό με τα χρήματα κτλ απλά τα προσπερνώ.
3. Πάρε τηλέφωνο στο boogie και ρώτα για Σάββατο 1/2. Άσε που νομίζω ότι το είδα κλειστο.

varioAthens

Member
To μονο που εκανα ηταν μια προσπαθεια στο μαγαζι που προτειναν περσι και ειναι στη γειτονια μου. Και μετα ακυρωσα.
Δεν αποκλειεται την τελευταια στιγμη να προκυψει κατι οικογενειακο υγειας και να λειπω στο πατρικο μου. Αλλα θα σε αφησω σε καλα χερια της @varioAthens
Ενταξει δεν ειμαι τοσο αξιοτιμη οσο εσυ! 😎 Αλλιως θα προτεινε εμενα ο Spark (κραταω μουτρα τωρα)

varioAthens

Member
Κάνε ένα κόπο google αρε το και δες φωτογραφίες.

Ηταν ένας πολυεπίπεδος (με ένα σκαλάκι υψομετρικό) χώρος εσωτερικά και άλλος ένας εξωτερικά.

Εχει τραπεζάκια έχει και σκαμπό - σταντ.
Εμείς του είχαμε πει να διαμορφώσουμε κάπως τον χώρο μας και μας το επέτρεψε εσωτερικά του μαγαζιού.
Α εχω παει! Ωραια περιπτωση ειδικα λογω μετρό. Θες να ρωτησεις;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Η ελαχιστη καταναλωση οκ και αποδεκτη. Προκαταβολη πως θα δωσουμε?
Την τελευταία φορά είχαν αρχικά ζητήσει, αλλά τους εξήγησα ότι στην περίπτωσή μας δεν είναι εφικτό και συμβιβάστηκαν μόνο με ελάχιστη κατανάλωση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.748
Μέλη
39.485
Νεότερο μέλος
Stavros_G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom