• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κλοπή αποσκευών σε αεροδρόμιο

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Καλησπέρα! Ταξίδευε ο αδερφός μου με swiss air και όταν γύρισε του έλειπαν ρούχα από την βαλίτσα του! Που να απευθυνθούμε; Μπορούμε να κάνουμε καταγγελία;

Sent from my ST18i using Tapatalk

Borealis

Member
Kαι μενα με τη swiss μου κλεψαν τη φωτογραφική. Επικοινωνείς με την εταιρία και έχεις πιθανότατες να πετύχεις κάτι αν υπάρχει παραβίαση της βαλίτσας, η οποία όμως θα επρεπε να αποδειχθεί επί τόπου στην παραλαβή. Σε κάθε περιπτωση όμως πρέπει να γίνει καταγγελία για να καταλάβει επιτέλους η εταιρία αυτή ότι έχει προβλημα και πρέπει να το διορθώσει.

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Πολλά παράπονα ακούω για τη συγκεκριμένη εταιρεία... Και το ίδιο συμβάν ακριβώς! Η βαλίτσα δεν ήταν κλειδωμένη οπότε δεν υπάρχουν ρημάδια παραβίασης... Δεν ξέρω τι θα πετύχω! Μου κλέψαν όλα τα ρούχα!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Κλοπή αποσκευών σε αεροδρόμιο

Μόνο on topic παρακαλώ

osfialgia

Member
δηλαδη σε ποια χρονικη περιοδο μπορει να τα εκλεψαν? τα παρεδωσε κανονικα στο τσεκ ιν και οταν τα πηρε απο τον διαδρομο δεν ηταν μεσα??

fotast

Member
Λετε οι κλοπες να έχουν σχέση με τον προορισμό(Ελβετία?).Μπορει να νομίζουν οτι οι βαλίτσες έχουν κάποιο "θησαυρό"....

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Περίεργο, πάντως, να κλέψουν ρούχα. Επώνυμα ήταν? Αλλά και πάλι... Πρώτη φορά ακούω για κλοπή ρούχων! Εκτός κι άν, όπως ειπώθηκε, για κάτι άλλο έψαχναν, στη διάρκεια του ψαξίματος τα έκαναν μαντάρα, κάτι καταστράφηκε ή παράπεσε και δεν το ξαναβάλανε μέσα. Ή, ήταν καινούργια, αγορασμένα, αφόρετα, μέσα στις συσκευασίες τους? Αν ναι, κουτό, πολύ κουτό να τα διατηρήσει και μεταφέρει έτσι.

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Ήταν ακριβά ρούχα... Δεν ξέρω σου έγινε. Όταν παρέδωσα στο γκισέ ήταν εντάξει... Βιέννη Ζυρίχη Θεσσαλονίκη ήταν το δρομολόγιο

fotast

Member
Ήταν ακριβά ρούχα... Δεν ξέρω σου έγινε. Όταν παρέδωσα στο γκισέ ήταν εντάξει... Βιέννη Ζυρίχη Θεσσαλονίκη ήταν το δρομολόγιο

΄Ακυρο το παραπάνω πόστ μου..Νόμιζα πως ήταν προς Ελβετία η κλοπή...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom