Καλησπέρα! Ταξίδευε ο αδερφός μου με swiss air και όταν γύρισε του έλειπαν ρούχα από την βαλίτσα του! Που να απευθυνθούμε; Μπορούμε να κάνουμε καταγγελία;
Kαι μενα με τη swiss μου κλεψαν τη φωτογραφική. Επικοινωνείς με την εταιρία και έχεις πιθανότατες να πετύχεις κάτι αν υπάρχει παραβίαση της βαλίτσας, η οποία όμως θα επρεπε να αποδειχθεί επί τόπου στην παραλαβή. Σε κάθε περιπτωση όμως πρέπει να γίνει καταγγελία για να καταλάβει επιτέλους η εταιρία αυτή ότι έχει προβλημα και πρέπει να το διορθώσει.
Πολλά παράπονα ακούω για τη συγκεκριμένη εταιρεία... Και το ίδιο συμβάν ακριβώς! Η βαλίτσα δεν ήταν κλειδωμένη οπότε δεν υπάρχουν ρημάδια παραβίασης... Δεν ξέρω τι θα πετύχω! Μου κλέψαν όλα τα ρούχα!
Περίεργο, πάντως, να κλέψουν ρούχα. Επώνυμα ήταν? Αλλά και πάλι... Πρώτη φορά ακούω για κλοπή ρούχων! Εκτός κι άν, όπως ειπώθηκε, για κάτι άλλο έψαχναν, στη διάρκεια του ψαξίματος τα έκαναν μαντάρα, κάτι καταστράφηκε ή παράπεσε και δεν το ξαναβάλανε μέσα. Ή, ήταν καινούργια, αγορασμένα, αφόρετα, μέσα στις συσκευασίες τους? Αν ναι, κουτό, πολύ κουτό να τα διατηρήσει και μεταφέρει έτσι.